-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2010 01 11

Garsus didžėjus Arminas van Buurenas atvyksta į Lietuvą (video)

Oficialiai populiariausias didžėjus pasaulyje, trejus metus iš eilės „DJ Mag“ šimtuke pirmąją vietą užimantis Arminas van Buurenas, atvyksta į Lietuvą. Milijonus visame pasaulyje pavergęs trance muzikos dirigentas kovo 10 d. pasirodys Vilniaus „Ūkio banko teatro arenoje“. Nepaprastai išvaizdus olandas visus pakvies į ypatingą 7 valandų trance muzikos naktį, kurioje išgirsime ne vieną superhitu tapusį Armino van Buureno kūrinį.
Arminas Van Buurenas
Arminas van Buurenas / Organizatorių nuotr.

 

Du kartus Lietuvos Valstybės atkūrimo dienos proga grojęs olandas tęsia tradicijas mūsų šalyje pasirodyti ypatingomis datomis ir šį kartą ant scenos lips kovo 11-osios išvakarėse.  Tiesa, po trejų metų į Vilnių grįžtantis Arminas Van Buurenas šį kartą atvyks būdamas pirmuoju didžėjumi pasaulyje. Praėjusį rudenį trečią kartą iš eilės šimtai tūkstančių gerbėjų Oksfordo universitete teisę baigusį didžėjų išrinko pačiu populiariausiu.

Per penkiolika metų Arminas van Buurenas padarė išties daug – išleido tris albumus, 25-ias kompiliacijas ir net per šešiasdešimt singlų. Turbūt mažai pasaulyje yra trance gerbėjų, kurie negirdėjo jo hitais tapusių kūrinių „Blue Fear“, „Communication“, „Sound of Goodbye“, „Shivers“, „Rush Hour“, „Love You More“, „This World Is Watching Me“, „Yet Another Day“ bei „In and Out of Love“. Pastaroji kompozicija „Youtube“ svetainėje peržiūrėta net 42 milijonus kartų. Tai, be jokios abejonės, yra neoficialus šokių muzikos „Youtube“ rekordas.

Maža to, kompanijos „streamCerf“ teigimu, 2009-aisiais Arminas van Buurenas dažniausiai internetinėse radijose grojamų atlikėjų tope užėmė 6-ąją vietą. Už olandą buvo populiaresni tik tikri muzikos karaliai: U2, „Metallica“, Madonna, „The Beatles“ ir Michaelas Jacksonas. Šis faktas  geriausiai ir atskleidžia šio, stadionuose grojančio, meistro populiarumą.

Olando radijo laidos klauso net 25 milijonai žmonių

Šiandien vienas brangiausių pasaulyje didžėjų Arminas van Buurensa yra žinomas ne tik dėl top šimtuko reitingo bei galybės savo hitų, bet ir dėl radijo laidos „A State of Trance“. Šią, prieš devynerius metus startavusią, jo laidą keturiasdešimtyje radijo stočių, 26 valstybėse bei internete kiekvieną savaitę klausosi rekordiškai daug – per 25 milijonus klausytojų. Teigiama, kad tai pati populiariausia radijo laida pasaulyje.

VIDEO: Armin van Buuren feat. Jennifer Rene - Fine Without You (Official Music Video)

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius