Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2010 08 24

Gerbėjams Lietuvoje Stingas surengs net 3 valandų koncertą

Gerbėjams, su nekantrumu laukiantiems koncerto Vilniuje rugsėjo 17-ąją, garsusis atlikėjas Stingas pateikė malonią staigmeną. Jo ir Didžiosios Britanijos karališkojo simfoninio orkestro pasirodymas Lietuvoje, įtrauktas į pasaulio gastroles „Symphocities“, bus dviejų dalių ir truks net 3 valandas.
Stingas
Stingas / AFP/„Scanpix“ nuotr.

„Retas atvejis mūsų praktikoje, kad muzikos atlikėjas be apšildančių grupių arenoje koncertuotų net 3 valandas. Labai vertiname tokį Stingo žingsnį ir džiaugiamės, kad pasaulio šlovę pelnęs atlikėjas nusprendė koncertui Vilniuje atiduoti visas jėgas bei maksimaliai nudžiuginti klausytojus“, – sakė „SEVEN Entertainment“ grupės generalinis direktorius Vidmantas Šiugždinis.

Pasak V.Šiugždinio, netikėtų sąskambių ir spalvų Stingo atliekamiems kūriniams suteiks kartu į gastroles simfoninis orkestras, sudarytas iš 45 itin patyrusių ir talentingų muzikantų.

Visame pasaulyje žinomas universaliomis koncertinėmis programomis, varijuojančiomis nuo klasikos iki populiariosios muzikos kūrinių, orkestras pelnė tarptautinį pripažinimą, koncertuodamas su tokiomis operos scenos žvaigždėmis kaip Andrea Bocelli, Lesley Garrett, Bryn Terfel, Luciano Pavarotti, taip pat populiariosios muzikos ikonomis Burt Bacharach, George Benson, Michel Legrand, Sir Cliff Richard ir Stevie Wonder.

Koncerto metu simfoniniam orkestrui diriguos maestro Stevenas Mercurio, pasauliniu mastu žinomas dirigentas ir kompozitorius, pagarsėjęs sugebėjimu kurti plataus profilio muziką – nuo aranžuočių simfonijoms ir operoms iki garso takelių filmams. S.Mercurio teko dirbti su dausybe garsių muzikantų ir žinomų atlikėjų, tarp kurių – Placido Domingo, Benas Heppneris, Bryn Terfel, Marcello Giordani ir neoklasikinės muzikos duetas „Secret Garden“. Šiuo metu į jo repertuarą įtrauktos daugiau nei 45 operos 6 pasaulio kalbomis.

Be 45 orkestro muzikantų, gastrolių metu Stingą lydi keli akompanuojantys muzikantai, tarp kurių – mušamųjų instrumentų virtuozė Rhani Krija, eksperimentinės muzikos specialistas Davidas Cossinas, vokalistė Jo Lawry,  bosistas Ira Colemanas ir vienas charizmatiškiausių pasaulio gitaristų Dominicas Milleris, gegužės mėnesį koncertavęs Šv.Kotrynos bažnyčioje. Koncerto metu pažadėjęs netrukus grįžti į Vilnių gitaristas neužtruko – su Stingu Lietuvoje jis koncertuos jau trečią kartą.

Rugsėjo mėnesį Stingo gerbėjai Lietuvoje išgirs geriausius grupės „Police“ ir solinės karjeros atlikėjo kūrinius, tarp kurių tokios dainos kaip „Roxanne“, „Next To You“, „Every Breath You Take“, „Englishman in New York“, „Fragile“, „Russians“, „Fields of Gold“, „Desert Rose“ bei kitos.

Bilietus į vieno populiariausių pasaulyje muzikantų ir dainų autoriaus koncertą platina bendrovė „Tiketa“. Jos duomenimis, šiuo metu parduota daugiau nei 8 tūkst. Stingo koncerto bilietų, o pačių brangiausių jau neliko. Iš viso į žvaigždės pasirodymą pasiūlyta 9 tūkst. bilietų.

Stingo koncertą Vilniuje organizuoja didžiausia šalyje pramogų verslo kompanijų grupė „SEVEN Entertainment“, vienijanti įvairiose pramogų srityse pirmaujančias Lietuvos bendroves, kurios užsiima arenų valdymu, renginių organizavimu ir bilietų platinimu.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius