Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2014 12 04

Girmantei Vaitkutei ruoštis koncertų turui padeda trys žinomi vyrai

Vienoje kavinių jaukiai besišnekučiuojantys dainininkė Girmantė, aktorius Vytautas Rumšas, šokėjas Šarūnas Kirdeikis bei dizaineris Robertas Kalinkinas iš šalies gali atrodyti kaip draugų kompanija, po darbų susibėgusi gerai praleisti laiką. Tačiau šįkart neformalioje aplinkoje buvo sprendžiami svarbūs klausimai. Taip vyksta pasiruošimas debiutinio Girmantės albumo „MOOD“ pristatymo koncertams, vyksiantiems gruodžio 12 d. Kaune, VDU didžiojoje salėje, ir gruodžio 20 d. Lietuvos nacionaliniame operos ir baleto teatre.
Girmantė Vaitkutė ir Vytautas Rumšas
Girmantė Vaitkutė ir Vytautas Rumšas / Asmeninio albumo nuotr.

Tam, kad renginio vizija taptų tikrove, dirba daug žmonių, tarp kurių, pasirodo, yra ir keletas visiems pažįstamų veidų. „Taip, turiu išties puikią komandą, – džiaugiasi Girmantė. – R. Kalinkinas yra atsakingas už koncerto scenografinius sprendimus, o V. Rumšas ir Š. Kirdeikis rūpinasi meniniu renginio įgyvendinimu. Šiandien taip pat buvau susitikusi su Kęstučiu Rimdžiumi, kalbėjomės apie stilių ir aprangą. Labai džiaugiuosi turėdama galimybę dirbti su šiais žmonėmis, nes kiekvienas atskirai jie yra aukso vertės, nepaprastai kūrybingi ir tikri profesionalai, o ką jau kalbėti apie jų suvienytas jėgas!” 

Paklausta, kas buvo sprendžiama susitikimo metu, Girmantė nesileido į smulkias detales. „Kalbėjome, kaip aiškiau viską pateikti žiūrovui – apie dainų reikšmes ir eigą, scenografinius sprendimus. Manau, kad žmonės muziką ne tik girdi, bet ir mato, todėl viską svarbu sudėlioti į vietas, lyg mozaiką. Planuojame išties įspūdingą reginį. Tačiau nenoriu per daug išplepėti – ateikite ir pamatykite patys”, – šypsodamasi sako mergina.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius