-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2013 06 09

GJan sostinės publiką šokdino „nelietuviškai“ skambančiu balsu ir savo kūrybos dainomis

Milijoninių peržiūrų internete sulaukusi bene garsiausia nepilnamete atlikėja pernai tapusi GJan po pusmečio repeticijų debiutavo didžiojoje scenoje ir šeštadienio vakarą sudrebino Vilniaus menų fabriko „Loftas“ sceną.
GJan koncertas
GJan / Lukas Balandis / BNS nuotr.

Nors šios jaunos atlikėjos vaizdo įrašai „Youtube“ yra peržiūrėti po kelis milijonus kartų, tačiau GJan scenoje atrodė labai paprastai. Mergina vilkėjo smėlio spalvos šortus, juodą plačią palaidinę ir nė kiek nesiskyrė nuo gatvėje sutinkamų paauglių.

Nors scenine išvaizda GJan ir nepriminė žvaigždės, tačiau publikos gausa kalbėjo pati už save. Pirmojo koncerto sostinėje pasiklausyti sugužėjo didelis jos gerbėjų būrys. „Loftas“ buvo beveik pilnas: norintys šėlti brovėsi arčiau scenos, o kiti – mėgavosi vaizdu ramstydami sienas.

Atlikėja publikai pateikė įvairių dainų kokteilį: kelios lyrinės ir lėtos, po jų sekdavo trankios ir greitos. Dainuodama populiariausias savo dainas GJan sulaukė ir susirinkusiųjų pagalbos: mokantys dainų žodžius drauge su atlikėja dainavo, o nutilus gitarų akordams sutikdavo pasirodymą audringomis ovacijomis ir šūksniais. Atlikėja beveik po kiekvienos dainos dėkodavo publikai. Iš šalies galėjo atrodyti, kad toks susirinkusiųjų palaikymas maloniai trikdė jauną atlikėją.

Prieš atlikdama naujausią savo hitą „Need Your Love“ GJan surengė mini konkursą: „Padovanosiu akinius tam žmogui, kuris labiausiai „taškysis“ pagal dainą, kurią netrukus grosiu.“ Kai kurios merginos lipo savo draugams ant pečių ir taip bandė atkreipti atlikėjos dėmesį, tačiau laimėtoju tapo vienas vyrukas, jam ir buvo įteikta GJan dovana.

Socialinių tinklų virusu tapusi daina „Not Afraid“, klausytojų širdis įelektrinusi mergina balionų jūroje klipe „Tattoo“ – stipraus balso angliškai dainuojanti šiaulietė, neturėdama jokio prodiuserių užnugario stebina ne tik paauglius, bet ir muzikos žinovus.

GJan koncertas
GJan

Staigiai „Youtube“ sensacija tapusi GJan klausytojus pakerėjo išskirtiniu vokalu ir ritmingomis, lengvai įsimenamomis melodijomis, o žurnalistai atlikėją vadina vienu perspektyviausių naujokų, lygina su Avril Lavigne, grupės „The Cranberries“ vokaliste Dolores O‘Riordan ir kitomis užsienio žvaigždėmis.

Dainas kartu su draugu kurianti ir apie koncertą gyvūnų globos organizacijoms paremti svajojanti jaunoji atlikėja pernai buvo labai nustebinta, kai jos dainos šovė į radijo stočių „topų“ viršūnes. Visos jos dainos ilgai nesitraukia iš nacionalinių radijo stočių grojamiausiųjų sąrašo. O pasirodžius jos klipams, muzikos mėgėjai daug spėliojo, ar prie jų nėra nagų prikišę užsienio prodiuseriai, tačiau paaiškėjo, kad tai – pačios GJan talento ir išmonės produktas.

„Svarbiausią vietą mano gyvenime užima muzika. Na, dar ir tie, kuriuos myliu“, – sako su užgriuvusiu populiarumu dar tik apsiprantanti jauna atlikėja.

Daugiau nei pusmetį atkakliai repetavusi, į kompaniją profesionalus pasikvietusi GJan koncerte stebino nuoširdumu, muzikalumu ir kokybe. Koncerte buvo pristatomos ne tik jau išleistos ir gerai žinomos dainos kaip „Not Afraid“, „Tattoo“, „Need Your Love“, bet ir daug dar niekur negirdėtų kūrinių.

Koncerto publiką „apšildė“ šiemet T.Ė.T.Ė apdovanojimuose „Metų hiphopo grupe“ pripažintas reperių duetas „Lilas ir Innomine“ su gyvo garso grupe.

GJan koncertas
GJan koncertas

Na, o tiems, kas iki šiol negirdėjo GJan balso ir jos dainų, keletas atlikėjos hitų:

VIDEO: GJan - Need Your Love
VIDEO: GJan - TATTOO
VIDEO: GJan - Not Afraid

 

GJan koncertas
GJan koncertas

 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius