-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti
2011 05 04

Grupė „Arbata“ 10-ojo gimtadienio proga pristatys naująjį albumą

Šią vasarą grupė „Arbata“ švenčia savo gyvavimo dešimtmetį ir ta proga Mokytojų namų kiemelyje birželio 17 d. žada įspūdingą koncertą, kuriame be Andriaus Zalieskos-Zalos vadovaujamos grupės koncertuos ir „Liūdni slibinai“, „Atika“ bei „IR“.
Grupė „Arbata“
Grupė „Arbata“ / Grupės archyvo nuotr.

„Tikrai ne vienas takelis ir kampelis buvo aplankytas per tuos dešimt metų. Buvo visko, gero ir labai gero. Grota su fantastiškais žmonėmis, kurie per tuos metus mums paliko dalelę savęs. Būtent tai sukūrė „Arbatos“ dvasią, muziką, kuri tęsia kelionę toliau. Gimtadienis – gera proga susirinkti, susitikti visiems, kas vienaip ar kitaip buvo susidūrę su „Arbata“ savo kelyje“, – mintimis apie artėjantį grupės gimtadienį dalinasi grupės lyderis Andrius Zalieska-Zala.

Vasarišką birželio 17-osios vakarą Mokytojų namų kiemelyje skambės muzikiniai grupių „IR“, „Atika“, „Liūdni slibinai“ sveikinimai ir dovanos sukaktuvininkams, taip pat bus pristatomas ir pardavinėjamas jau trečiasis studijinis grupės „Arbata“ albumas, pavadinimu „SOS“ (grupės diskografijoje jau yra albumai „Linkėjimai tau“ ir „Molekulių džiaugsmui“). Prie albumo įrašymo prisidėjo ne tik patys „arbatistai“, bet ir gerai žinomi draugai muzikantai: Tadas Dešukas, Saulius Petreikis, Germanas Skoris. O visi, kurie nuo pat 2001-ųjų birželio seka „Arbatos“ veiklą, bus maloniai nustebinti galimybe pamatyti ir išgirsti į sceną bent kelioms dainoms grįžtančius grupės „senbuvius“ (bilietus į koncertą platina „Tiketa“).

VIDEO: Arbata - Mūsų Pavasaris

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius