Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2014 06 06

Grupė „Arbata“ kviečia vilniečius į 13-ojo gimtadienio šventę

„Taip, tai kaip pasaka. Įtraukianti, šilta ir labai laukiama. Grupei „Arbatai“ jau 13 metų. Tai laikas, kai susibėga visi draugai, žmonės, kuriuos „Arbatos“ muzika vienaip ar kitaip įtraukė į pasaką, kurioje visi herojai yra labai laukiami“, – į gimtadienio koncertą savo gerbėjus ir muzikos mylėtojus kviečia grupės „Arbata“ nariai.
Grupė „Arbata“
Grupė „Arbata“ / Grupės alrchyvo nuotr.

„Mūsų gimtadienis – didžiausia šventė metuose ne tik mums, bet ir mūsų klausytojams, dėl to norime, kad kiekviena šventė būtų išskirtinė. Tad šiais metais pristatome programą “Pasivaikščiojimai su Arbata„: birželio 6 dienos vakarą turėsite galimybę atsigerti ne tik paprastos ir tradicinės Arbatos, bet ir gurkštelėti įvairiausių prieskonių, poskonių, įsidėti gabalėlį rudo cukraus ar užsibarstyti cinamono. Kartu su “Arbata„ vaikščios: Germanas Skoris – žmogus, kuris iš tikrųjų yra grojęs grupėje “Arbata„, bet gerokai labiau žinomas kaip grupių IR, „The Perfect Pill“ lyderis, „Auksinio balso“ dalyvis, „Arbatos“ albumų garso inžinierius ir prodiuseris.

Tai mūsų draugas, be kurio neįsivaizduojame “Arbatos„ kelionės į priekį. Tada Dešukas – smuiko virtuozas, gebantis prakalbinti savo instrumentą įvairiausiomis kalbomis – nuo džiazo iki klasikos, nuo folk iki roko. Tadas mėgsta susitikti su Zala, atsigerti arbatos ir kartu pagroti. Ne paslaptis, jog Tado smuikas girdisi ir grupės albumuose. Vaida – Zalos bendražyge dar prieš kokį 15 metų. Taip, dar seniau, nei susikūrė pati grupė. Vaida kalbina fleitą. Vaidą kartu su Zala matė nedaugelis. Arba tiesiog jau pamiršo, kad matė. Tad sunku ką ir pasakyti, išgirsime“, – kvietė grupės nariai.

Koncertas vyks birželio 6 d. 20 val. Vilniuje klube „Artistai“.

VIDEO: ARBATA - Aš Tave Rasiu (Oficialus Klipas)

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius