Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2016 07 19

Grupė „Husarai“ pristato naują dainą ir provokuojančią fotosesiją su nuogais manekenais

Netikėtai provokacijai ryžosi sparčiai per pastaruosius metus išpopuliarėjusi ir kone kasdien koncertuojanti vaikinų grupė „Husarai“. Linksmuolių trijulė ryžosi kontroversiškai fotosesijai, kurios rezultatai ne vieną privers nusišypsoti.
„Husarai“
„Husarai“ / Fotogenijų nuotr.

Lietuvos ir užsienio pramogų pasaulyje yra vieša paslaptis, kad klausytojams reikia ne tik gražių dainų, puikių balsų, bet ir pikantiškų naujienų ar gražių kūnų. Žiniasklaidos užkulisiuose dažnai sakom esą „šou pasaulyje su krūtimis yra gerokai lengviau.“

Šią žinutę gerai įsisąmonino ir „Husarų“ nariai Tomas, Ernestas bei Rimtautas. „Nenorime pasirodyti pernelyg įžūlūs, bet neseniai pasidarėme linksmą fotosesiją, kurioje įsiamžinome su krūtimis, kurias visiems taip norisi matyti. Trumpai tariant, davėme tai, ko reikia publikai“, – linksmai nusiteikę kalbėjo husarai.

Fotogenijų nuotr./„Husarai“
Fotogenijų nuotr./„Husarai“

Atlikėjai, kurie visą vasarą koncertuoja skirtinguose Lietuvos miestuose, rado laiko žaismingai fotosesijai,po kurios gimė ir nauja jų daina, simboliškai pavadinta „Nuodėminga“.

Tomas, Ernestas ir Rimtautas neslepia: kol pozavo nuotraukoms, patys vos galėjo sulaikyti juoką. „Juk ne kasdien gali įsiamžinti su moteriškomis krūtimis“, – juokais leipo scenos naujokai.

Kiek surimtėję vaikinai papasakojo ir apie naują savo dainą, kurią pristato klausytojams. „Ši daina, kaip ir visos „Husarų“ dainos yra gimusios iš išgyventų istorijų, apie kurias dažniausiai tik dainose ir gali papasakoti...

Tačiau pagrindinis šio kūrinio išskirtinumas tas, kad šią istoriją mes išgyvename kiekviename koncerte. Taip, kiekvieną kartą mes norom nenorom paskęstame mūsų gerbėjų nuostabių akių toliuose. Tuomet mūsų fantazijose įvyksta daug paslaptingų ir aistringų dalykų“, – sako grupės narys Tomas Sinkevičius.

Pasak atlikėjo, šią dainą būtina ne tik klausyti, bet ir jausti kiekvieną dainuojamą žodį. Kadangi „Husarai“ kone kasdien koncertuoja, jau spėjo kūrinį atlikti keliuose koncertuose. Po jų daug su gerbėjomis bendraujanti trijulė teiravosi klausytojų, ką šios mano apie naująjį kūrinį.

Fotogenijų nuotr./„Husarai“
Fotogenijų nuotr./„Husarai“

„Jaunimas labai greitai dainą pritaikė sau. Savo siautulingiems vienos nakties žaidimams ir toms nekaltoms, bet labai saldžioms nuodėmėms. Apie jas visi žino, bet niekas viešai nekalba. Juk turbūt apie 90 procentų vienadienių romanų prasideda nuo akių kontakto, šokio, o baigiasi nuodėmingai“, – gerbėjų žodžiais naująjį kūrinį iliustruoja „Husarai“.

Įvertinkite kūrinį ir jūs:

VIDEO: HUSARAI - Nuodėminga

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius