Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2015 12 10

Grupė „Keymono“ pristato naują albumą „Time Capsule“

Trejus metus brandintas, magiškos Lietuvos gamtos įkvėptas, gilus, energingas ir filosofiškas – būtent toks yra grupės „Keymono“ naujasis albumas „Time Capsule“. Tai yra pirmasis muzikantų (ex. „BrassBastardz“) albumas, išleistas „Keymono“ vardu.
„Keymono“
„Keymono“ / Gretos Skaraitienės / BNS nuotr.

Po ilgo ir atsakingo kūrybinio proceso savo naująjį darbo vaisių grupė pristatys išskirtiniuose gyvo garso pasirodymuose Klaipėdoje, Kaune ir Vilniuje.

„Time Capsule - tai vieta, kurioje sustoja laikas, išnyksta erdvė. Muzika yra mūsų laiko kapsulė, į kurią mes sudėjome viską, kuo gyvename dabar ir ką norime perduoti ateities kartoms“, - albumo pavadinimą apibūdina grupės nariai.

Gretos Skaraitienės/Žmonės.lt nuotr./„Keymono“
Gretos Skaraitienės/Žmonės.lt nuotr./„Keymono“
Gretos Skaraitienės/Žmonės.lt nuotr./„Keymono“
Gretos Skaraitienės/Žmonės.lt nuotr./„Keymono“ albumas „Time Capsule“ 

Pastarieji 3 metai „Keymono“ buvo labai emocionalūs, pilni pokyčių, tačiau įkvepiantys kurti. Daugybė išgyvenimų, prisiminimų ir jausmų yra sudėta būtent į naująjį grupės albumą.

„Keymono“ dainos – lyg muzikos kokteilis iš įvairių Jazz, House, Soul ir Hiphop ingredientų, kurie naujajame albume pagardinami psichodelikos skambesiu ir filosofiškais tekstais. Tai anaiptol nenumalšina grupės energijos, kadangi naujas skambesys „Time Capsule“ suteikia daugiau grynumo, emocijos, laisvės bei natūralumo.

Gretos Skaraitienės/Žmonės.lt nuotr./„Keymono“
Gretos Skaraitienės/Žmonės.lt nuotr./„Keymono“

Naujam „Keymono“ skambesiui įtakos turėjo ne tik pakitusi grupės narių filosofija, bet ir vieta, kurioje vyko kūrybinis procesas: netoli Druskininikų esančiame miške įsikūrusi grupės draugo Aleno Antainaičio sodyba. Šios magiškos vietos aura yra giliai įsismelkusi tiek į ankstesnę grupės muziką, tiek ir į naujojo albumo natas – „Time Capsule“ viršelio dailininkei Akvilei Magicdust pavyko identiškai atvaizduoti „Keymono“ miško vietas vien klausantis muzikos, joje net nebuvus.

Albumo kūrimas vyko ne tik laukiniuose Lietuvos miškuose, tačiau ir kitose vietose: Londone, Danijoje, Vengrijoje, Nidos meno kolonijoje, kompozitoriaus Nerijaus Laukaičio studijoje ir visur kitur, kur tris metus buvo „Keymono“. Muzikos energija, kurią sukuria grupės nariai, juos lydi visur: „Kai būname kartu, pasineriame į kūrybą, laikas ir erdvė išnyksta - kiekviena vieta šioje žemėje pasidaro ypatinga“.

Gretos Skaraitienės/Žmonės.lt nuotr./„Keymono“
Gretos Skaraitienės/Žmonės.lt nuotr./„Keymono“

Naujas albumas, nauja programa ir naujas skambesys – grupė „Keymono“ nestovi vietoje ir kviečia dalintis šiltomis emocijomis „Time Capsule“ pristatymo koncertuose, kuriuose skambės ir senesni grupės kūriniai, atliekami visiškai kitokiu formatu: 12.11 – „Kaštonas“, Klaipėda; 12.12  - „Orixo“, Kaunas; 12.25 – „Tamsta Club“, Vilnius.

VIDEO: KEYMONO - Morning (Official Audio)

Apie grupę „Keymono

Grupė „Keymono“ alsuoja energija, pozityvumu, įkvėpimu bei meile. Visa tai yra pagrindas, ant kurio „Keymono“ šeima stato savo filosofija paremtą muziką. Prieš 15 metų trimitininkas Aurimas ir saksofonistas Alvydas davė pradžią unikaliai muzikinei kelionei, kuri, prie bendraminčių prisijungus ritmo atnešusiam Marijui ir išskirtinio vokalo savininkei Daivai, atvedė grupę į „Keymono“. Taip, kaip metams bėgant jie kito nuo bendraminčių būrelio iki vienos šeimos, taip kito ir jų skambesys, požiūris į kūrybą.  Šiandien „Keymono“ – ne tik Lietuvoje, tačiau ir pasaulyje pripažinta bei apdovanota grupė, po ilgų ieškojimų grojanti šiltą ir jaukų elektroninį soulą. 

Gretos Skaraitienės/Žmonės.lt nuotr./„Keymono“
Gretos Skaraitienės/Žmonės.lt nuotr./„Keymono“

„Keymono“ – tai raktas į vientisumą, o muzikantai tai tik patvirtina: viskas, kas yra aplink mus - yra viena, nėra nieko atskiro. Kiekvenas yra susijęs ir sujungtas: grupė su klausytojais, klausytojai su grupe, žmonės su gamta, gamta su žmonėmis, muzika su magnetizmu...Aurimo, Alvydo, Daivos ir Mariaus klausytojai – visi žemės gyventojai, kurių jausmus, mintis, pojūčius ir nuotaikas paliečia muzika.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius