Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2014 05 22

Gytis Balčiūnas ir Agnieszka Dobrovolska kartu uždainuos projekte „Taste it! 80`s Band“

Kompanija „Taste it!“ pristato jau antrą gyvos muzikos projektą šiais metais, „Taste it! 80`s Band“ su gerai pažystamais Lietuvos scenos veidais ir profesionaliais muzikantais,
„Taste it! 80`s Band“
„Taste it! 80`s Band“ / Grupės „Taste it! 80`s Band“ nuotr
Temos: 1 Muzika

„Dar šiais pristatėme klubinį gyvos muzikos projektą „Taste it! Live Band“ su atlikėjais Soliariu ir Jekaterina Pranevič, kurio metu skamba populiariausi ir naujausi pasauliniai hitai. O šiandien pristatome dar vieną gyvos muzikos projektą „Taste it! 80`s Band“ su Gyčiu Balčiūnu ir Agnieszka, tai projektas kuris visus nukels į 80-uosius metus. Aš labai džiaugiuosi, kad kompanija „Taste it!“ tampa kokybiškos, gyvos muzikos agentūra, prie kurios prisijungia vis daugiau žinomų ir profesionalių Lietuvos atlikėjų ir muzikantų“ – sakė projekto kūrėjas DJ Mantini.

Gytis Balčiūnas gerai žinomas atlikėjas ir renginių vedėjas, buvęs grupės „Patruliai“ narys. Atlikėja Agnieszka Dobrovolska televizijos projektų dalyvė, konkursų dalyvė ir laureatė, bei renginių organizatorė. Kartu su šiais atlikėjais scenoje pasirodo DJ Mantini, būgnininkas, bei pianistas. Visi susibūrė į vieną komandą ir sukūrė gyvos muzikos projektą „Taste it! 80`s Band“. Projektas kupinas geros muzikos, užburiančios energijos, visus klausytojus nukels į 80-uosius metu, koncertų metu skambės tokių atlikėjų, bei grupių, kaip Freddie Mercury, Madonna, „Blondie“, „Police“, Bob Marley, Tina Turnner, Tomas Jonesas, „Ace of Base“ ir kitų žinomiausi hitai.

„Šiuo metu nuo ryto iki vakaro praleidžiame repeticijų salėje, tam, kad tinkamai pasiruoštume vasaros koncertams. Ir svečiams padovanotume geriausias ir neišdildomas emocijas. Mes pažadame, kad su visais geros ir kokybiškos muzikos gerbėjais susitiksime artimiausiu metu. Nekantriai laukiame, kada susikaupusią energiją galėsime paskleisti visoje Lietuvoje“ – sakė gyvos muzikos projekto „Taste it! 80`s Band“ nariai.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius