-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2011 07 29

Gyvos muzikos energijos bomba – „Gold Lion“

Tingų sekmadienio rytą „Tamsta muzika“ festivalyje ant „Red Bull Tourbus“ scenos užlipo dar viena jauna ir nelabai kam žinoma grupė „Gold Lion“. Ir... išvertė visus iš kojų ne tik savo atliekama muzika, bet ir energija, kuri tiesiog spindėjo ir šildė kaip rytinė saulė. Susirinkę jų paklausyti žmonės net nesuprato, iš kur visa tai, kas čia juos nejučiomis verčia trypčioti ir mojuoti rankomis į taktą.
„Gold Lion“
„Gold Lion“ / „Red Bull Tourbus“ organizatorių nuotr.

„Klausant jų man kūnas ėjo pagaugais. Nė viena grupė, net ir patys garsiausi ir geriausiai žinomi muzikantai „Tamsta muzika“ festivalyje, į savo pasirodymus neįdėjo tiek energijos ir širdies“, – sakė vienas iš jų besiklausančių sekmadieniautojų.

Vokalistės Kat Lion, kuri, pasirodo bijo balionų ir drugelių, bet draugauja su bitėmis, žudo žvilgsniu ir prikelia šypsena, moka dirbtinai verkti, myli Marilyną Mansoną ir Lady Gagą, sugebėjimas valdyti publiką – pavydėtinas. Ji tiesiog hipnotizuoja savo energija ir užsidegimu. Devyniolikmetis būgnininkas Danielius į grupės grojamą muziką labai subtiliai yra įmaišęs sunkiojo metalo technikos elementų, kas atskleidžia savitą muzikos charakterį, tačiau taip pat ją daro prieinamą kiekvieno klausytojo ausims. Savitą prieskonį į „Gold Lion“ grojamą roko muziką įberia smuikas (kaip paaiškėja vėliau, vardu Doleris), kuriuo groja taip pat mergina, nestokojanti originalumo – Berge. O gitaristas Di Lion moka ne tik uždegančiai groti instrumentu, bet ir yra, anot grupės draugų, pats linksmiausias fermeris pasaulyje.

Trumpai pabendravus su grupės nariais paaiškėja, kad jie visi savo ateitį sieja su muzika ir todėl jau nuo šio rudens planuoja studijas užsienio mokyklose. Paklausti, ar grupė išliks nariams išvykus mokytis į skirtingas vietas, jaunuoliai traukia pečiais: „Grįšime patobulėję kiekvienas asmeniškai ir tuomet galbūt viską darysime geriau. Mes juk vis dėlto kaip šeima“.

Muzikantai pasakoja, kad koncertas ant „Red Bull Tourbus“ autobuso stogo jiems davė labai daug. Išsipildė jų svajonė groti kartu su „Freaks on Floor“, kurių muzika anot jaunuolių „funk'o siela atradusi laisvę“.

„Pamačiau tiek atlikėjų, kaip jie lipa ant scenos ir kaip atlieka savo muziką, kiek per metus nepamatyčiau. Kiekvienas jų atlieka muziką turėdami skirtingus požiūrius, turi skirtingą pasaulio supratimą. Šie koncertai Nidoje ir „Tamsta muzika“ festivalyje buvo metų atradimas, didžiausia patirtis“, – sakė vokalistė Kat Lion.

Red Bull Tourbus organizatorių nuotr./Gold Lion
„Red Bull Tourbus“ organizatorių nuotr./„Gold Lion“

Vasaros pabaigoje, prieš išvažiuojant studijuoti, grupė planuoja surengti dar vieną koncertą ir ragina sekti naujienas jų „Facebook“ puslapyje:

http://www.facebook.com/#!/goldliontribe.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius