-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2011 06 30

„Heineken Open‘er 2011“ Gdynėje festivalininkus pasitiko alaus upėmis ir kaitria saule

Šiemet Lenkijoje, Gdynėje, vyksta jau 10-asis, jubiliejinis muzikos ir meno festivalis po atviru dangumi „Heineken Open‘er“. Organizatorių teigimu, renginyje apsilankys apie 80 tūkst. žmonių. Šių metų sausį „Heineken Open‘er“ buvo antrąsyk tituluotas geriausiu Europos didžiuoju festivaliu.
„Heineken Open'er 2011“ akimirka
„Heineken Open'er 2011“ akimirka / Rūtos Dirmaitės nuotr.

Birželio 30 – liepos 3 dienomis vykstantis renginys nuolat pritraukia ir daug lietuvių. Dėl daugybės užsienio žvaigždžių, jaukios atmosferos ir būrių draugų, lietuvaičiai ir šiemet nepagailėjo už bilietus pakloti daugiau kaip 300 Lt ir virš 8 valandų praleisti automobilyje, keliaujant išsvajotos fiestos link.

Lietus kol kas neužklupo

Nors „Heineken Open‘er 2011“ lankytojai meteorologų buvo gąsdinami lietumi ir vėsesniu oru, ketvirtadienis įrodė, kad dangus prognozių nepakenčia. Prisikrovę lagaminus šiltų drabužių nusivylė ir skubėjo išsirengti iki maudymosi kostiumėlių, o lietpalčiai pasiliko laukti kitų dienų.

Dalis festivalio lankytojų įsikūrė palapinių miestelyje dar trečiadienio vakarą, šie užkietėję festivalininkai vos išlindus pirmiesiems saulės spinduliams keliavo prie jūros, kurią pasiekti nuo festivalio teritorijos pakanka vos daugiau kaip 15 minučių. Kiti, atvykę kiek vėliau, ketvirtadienio rytą pamažu statėsi savąsias palapines, pavėsines ir tingiai su bičiuliais siurbčiojo alų. Šis, beje, festivalyje daugeliui jo lankytojų pakeičia vandenį, nors oficialiai visur leidžiama gurkšnoti tik vieno prekės ženklo alų.

Ketvirtadienio vakaras ypač laukiamas ir dėl muzikinės programos – tarp ryškiausių šios dienos pasirodymų – garsiųjų britų rokerių „Coldplay“, laikomų viena pagrindinių festivalio žvaigždžių, koncertas. Taip pat pirmąją festivalio dieną tūkstančius šventės lankytojų šokdins „The National“, „Simian Mobile Disco“, Paolo Nutini, neseniai Lietuvoje viešėjęs elektroninės muzikos meistras Caribou ir kiti.

Ypač didelis sąmyšis dėl būsimo „Coldplay“ pasirodymo – kai kurie festivalininkai iškart po pietų, vos atsivėrus festivalio teritorijos vartams, skubėjo užsiimti vietų prie scenos, kad tik galėtų iš arti pamatyti savuosius dievaičius.

Apsilankę oficialiame festivalio tinklalapyje www.opener.pl galite išgirsti festivalio naujieną – „Open‘er Radio“, kurio eteryje ne tik tiesioginės koncertų transliacijos, bet ir garsiausių festivalyje pasirodančių atlikėjų hitai.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius