Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2013 10 26

Helovino naktį Kaune siautės Nyderlandų elektroninės muzikos žvaigždė ir „Radistai“

Helovino pragaro katilą Kauno klube „Macao Open Air“ užvirsiantis Nyderlandų elektroninės muzikos pasididžiavimas Eelke Kleijn, dirbdamas prie DJ pulto mėgsta užkandžiauti. Spalio 31 dieną, ketvirtadienį, keldamas į euforiją jį sužavėjusius kauniečius, jis mėgausis žemės riešutais.
Jonas Nainys (dešinėje) ir Rolandas Mackevičius
Jonas Nainys (dešinėje) ir Rolandas Mackevičius / Eriko Ovčarenko nuotr.

2003 metais įrašų kompanijoje M.I.D.O.R.&Six4Eight savo karjerą pradėjęs, dešimtis muzikinių kūrinių ir keturis albumus išleidęs garsus prodiuseris bei didžėjus iš Roterdamo labai greitai tapo žinomu elektroninės ir progressive house muzikos gerbėjams visuose pasaulio kampeliuose.

„Man patinka, kai klausytojai kartu su manim keliauja į deep house, techno house, (melodic) techno muzikos kelionę“, – šypsosi 30 metų olandas,  bendradarbiaujantis su garsiausiais pasaulio muzikantais, prodiuseriais ir vieną po kito „kepantis“ bendrus muzikinius kūrinius su Way Out West, Serge Devant, Markus Schulz, Sander Kleinenberg, Nadia Ali, Dave Shtorn, Madoka ir daugeliu kitų. 

Jau ne vienerius metus garsiausių elektroninės ir progressive house muzikos festivalių neįmanoma įsivaizduoti be Eelke Kleijn. 

Mystery Land, Sensation, Privilegia Ibiza, Dance Valley, Extrema Outdoor, Warung Brazil, Moonpark Buenos Aires: į Kauną atvyksiantis olandas laukiamas nuo Maskvos iki Honkongo, Paryžiaus ir Singapūro, Buenos Airių ir Amsterdamo.

Tačiau Eelke Kleijn ne tik į euforiją pakelia savo gerbėjus prestižiniuose festivaliuose bei naktiniuose klubuose, bet ir įrašė muziką ne vienam filmo bei televizijos serialo reklaminiam klipui. Tarp jų ir Lietuvoje didelio dėmesio sulaukusių filmų „Parkeris“ su Holivudo žvaigžde Jason Statham bei 150 milijonų dolerių kainavusio „Warner Bros.“ kūrinio – „Titanų įniršis“.  

Gražiausiam metų košmarui, spalio 31 dieną Kauno klube „Macao Upon Air“, aštrių prieskonių suteiks kartu su Eelke Kleijn velniškus reikalus tvarkysiantys „Radistai“ Rolandas Mackevičius bei Jonas Nainys ir rezidentas Mode MT. 

Ir nors įspūdingiausia grojimo vieta savo gyvenime garsus olandas įvardija lietaus miškus Brazilijoje, tačiau laikinosios sostinės jis neužmiršo: „Naktis „Macao“ klube buvo neįtikėtina! Todėl su dideliu pasitenkinimu nekantrauju vėl atvykti į Kauną ir pamatyti pašėlusius kauniečius. Ypač, Helovino naktį.“

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius