Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2014 03 05

Hiphopo atlikėjas AraabMuzik grįžta į Vilnių

Muzikos prodiuseris ir atlikėjas iš Jungtinių Amerikos Valstijų AraabMuzik kovo 25 dieną grįžta į menų fabriką „Loftas“, kur gyvai kurs ir atliks hiphopo, drum&bass, trap ir dubstep kūrinius bei dar kartą sukels audrą prie scenos.
AraabMuzik
AraabMuzik / „Lofto“ nuotr.
Temos: 1 Muzika

„Džiaugiuosi, kad žinomi užsienio atlikėjai grįžta į „Loftą“ – ši vieta įgyja vis didesnį pasitikėjimą tarp pasaulio muzikantų ir jų agentų“, – sako menų fabriko vadovas Victoras Diawara.

AraabMuzik gimė ir augo Jungtinėse Amerikos Valstijose, dominikiečių ir gvatemaliečių šeimoje. Jis džiaugiasi turėjęs galimybę augti saugioje aplinkoje, priešingai nei daugelis Amerikos hip hopo atlikėjų.

Jis yra turbūt greičiausias ir labiausiai ritmingas MPC (muzikos prodiusavimo sistemos) virtuozas, tad visi jo pasirodymai dažniausiai yra sausakimši smalsuolių, kurie nori pažiūrėti į jo rankas ir pirštus gyvai. Jis virtuoziškai dirba su šią specialia sistema – taip pat kaip pasaulyje žymios grupės „Blink-182“ narys Travis Barkeris groja būgnais.

VIDEO: Pasirodymas Lenkijoje

AraabMuzik, kurio tikrasis vardas yra Abraham Orellana, teigia, jog jam nereikia narkotikų tam, kad kurtų ir mėgautųsi savo muzika. Jis sukuria ritmus vos per kelias minutes, kuriuos savo dainose naudoja tokie atlikėjai kaip Ludacris, Azealia Banks ir kiti žinomi muzikantai.

AraabMuzik padėjo prodiusuoti savo muziką tokiems populiariems kūrėjams kaip 50 Cent ir Lloyd Banks. Taip pat AraabMuzik neretai kartu koncertuoja su žymiuoju Skrillex, ASAP Rocky, Baauer ir kitais.

Portalas Žmonės.lt siūlo skaitytojams pažiūrėti galeriją, kurioje užfiksuotos akimirkos iš AraabMuzik ir Slow Magic pasirodymo Vilniuje praėjusiais metais.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
28 metai su „Teleloto“ – kas lieka už kadro?
Reklama
Pasiskiepyti – į vaistinę: ateina per pietų pertrauką, kartu atsiveda ir šeimos narius
Reklama
Kam ir kada reikalingi saulės akiniai ir dirbtinis akių drėkinimas
Reklama
Šiaulių banko grupės valdomi pensijų fondai į daugiabučių renovaciją investuoja dar 7,5 mln. eurų
Užsisakykite 15min naujienlaiškius