Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2014 11 27

Hiphopo dueto „Lilas ir Innomine“ koncertų turo finalas – jau šį savaitgalį

Visą lapkritį vykstančio grupės „Lilas ir Innomine“ koncertinio turo koncertuose apsilankė per 1000 kokybiškos hiphopo muzikos klausytojų. „Turint galvoje tai, kad nesame populiariosios muzikos atstovai ir koncertų reklamai išleidome labai nedaug, rezultatu tikrai galima pasigirti“, – džiaugiasi grupės nariai.
„Lilas ir Innomine“
„Lilas ir Innomine“ / Š.Apalainio nuotr.

Vieni aktyviausių hiphopo scenos atstovų „Lilas ir Innomine“ jau surengė koncertus Zarasuose, Klaipėdoje, Šiauliuose, Alytuje ir Kaune. „Visi pasirodymai vyko nedidelėse erdvėse, daugumoje vietų į sceną lipome mes vieni, o apie pasirodymus žmones sužinojo vieni iš kitų arba iš „Facebook“, – sako grupės lyderis K. Kiveris-Lilas.

Koncertų turas „Nenustosiu sakęs“ yra didžiausias hip-hop muzikos turas pastaruoju metu – jau aplankyti 5 miestai, o paskutiniai du koncertai vyks jau šį savaitgalį. Penktadienį „Lilas ir Innomine“ kviečia gerbėjus į pasirodymą Panevėžyje, o turo uždarymas įvyks Vilniuje. 

„Vieną kartą „Lofte“ grojom su tramdomais marškiniais. Kitą – pasikvietėm 15 asmenų gyvą grupę ir sukėlėm juos į antrą aukštą. Dar esam į savo pasirodymą susikvietę krūvą Lietuvos reperių ir atlikę jų gabalus. Šį šeštadienį vėl grojam „Lofte“ Vilniuje. Tai žinojom dar rugpjūčio mėnesį. Reiškia lygiai nuo rugpjūčio mėnesio sukom galvas, ką iškrėsti šį kartą. Ir sugalvojom“, – sako grupės nariai.

Pasak grupės atstovų, planuojama, kad paskutiniai du koncertai bendrą turo koncerto lankytojų skaičių turėtų bent jau padvigubinti.

VIDEO: Lilas ir Innomine – „Išgama“

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius