Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2015 06 10

Į Kauną po dvejų metų pertraukos sugrįžta legendinė grupė „Bix“

Po poros metų į Kauną grįžtančių rokerių „Bix“ tėvas Samas žada – kauniečiai išgirs dar niekur negrotus gabalus iš naujausio grupės albumo. Nors paskutinysis buvo įrašytas prieš penkiolika metų, grupė niekada nebuvo nustojusi koncertuoti. Kiekvienas grupės pasirodymas – išskirtinis, tad ir koncertas „Ryšių kiemelyje 837“ šį šeštadienį bus ne išimtis.
„Bix“
„Bix“ / Koncerto organizatorių nuotr.

„Bix“ skambės naujai, nors su ta pačia gera energija, – kauniečiams ir miesto svečiams žada Saulius Urbonavičius–Samas. – Be abejonės svečiai išgirs ir nemirštančius grupės kūrinius. Prisipažinsiu, dabar esame geriausioje muzikinėje formoje, muzika tiesiog liejasi, o ant scenos nebereikia vargti. Klausytojams atiduosime viską be jokios panikos.“

„Bix“ pėdsakas lietuviškos muzikos istorijoje itin ryškus. Vyrukai yra vieninteliai iš Lietuvos, kuriems teko dalintis ta pačia scena su legendine Kurto Cobaino „Nirvana“. Koncertuodami jie išmaišė Europą ir Ameriką, o „MTV“ ir „Viva“ su džiaugsmu transliavo muzikos pankų vaizdo klipus. Maža to, bendradarbiavimo kontraktą jiems siūlė su „The Rolling Stones“ ir „Queen“ dirbusi prodiuserinė kompanija.

Laikinajai sostinei simpatijų neslepiantis Samas papasakojo, kad su bičiuliais karts nuo karto prisimena geruosius didžiausio studentų festivalio „Rafes“ laikus. Tais metais su kauniečiais užsimezgusios draugystės tęsiasi iki šiol. „Anksčiau tikrai dažnai koncertuodavome Kaune, išlikę geriausi prisiminimai. Bus labai įdomu susitikti su kauniečiais po dvejų metų pertraukos“, – kalba Samas.

Pašnekovas sako savo koncertų metu pirmose eilėse pastebintis vis jaunesnius žmones. „Mūsų muzika tai geras stiprus energetinis rokas, todėl gali būti suprantamas bet kokio amžiaus klausytojų“, – mano pašnekovas.

Rokeris neišduoda, kaip vadinsis naujausias albumas, tačiau užsimena, kad pasirodyti jis turėtų šį rudenį. Visgi Samas paatvirauja – albumas dar neturi viršelio, ir, ko gero, tęsdamas tradiciją jį ir pieš pats.

Roko legendas birželio 13-ąją Kauno „Ryšių kiemelyje 837“ apšildys kylanti roko grupė iš Kauno „Wolfsome“.

VIDEO: Bix - mes tikim dievais

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius