Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2008 12 29

Į Lietuvą atvyksta Davidas Guetta (video)

Davidas Guetta – popžvaigždė, pasauliui drąsiai rėžianti: „Fuck me I'm famous“. Daugiausia pasaulyje įrašų parduodantis diskžokėjas sėkmingai groja 2 milijonams žmonių Rio de Žaneire ar gyvai koncertuoja per „Victoria's Secret“ kolekcijos pristatymą. Maža to, jis yra pirmasis diskžokėjas, atlikęs savo programą lėktuve, skrendančiame iš Paryžiaus į Ibisą.
David Guetta
Davidas Guetta / Organizatorių nuotr.
Temos: 1 Davidas Guetta

Kitais metais moterų numylėtinis Davidas Guetta pirmą kartą atvyksta į Lietuvą. Gegužės 3 d. ši tikra šokių muzikos mega žvaigždė surengs savo pasirodymą Vilniaus „Siemens“ arenoje, teigiama agentūros „In The Mix“ pranešime.

Dainas niūniuoja pusė pasaulio

41 metų prancūzas Davidas Guetta turi kuo girtis. Trys auksiniai albumai – „Pop Life“, „Guetta Blaster“ ir „Just a Little More Love“. Kontraktas su „L'oreal“, romanai su modeliais, remiksai popžvaigždėms Kylie Minogue, Davidui Bowie ir Madonnai, keliolika populiarių rinkinių. Negalima pamiršti ir fotosesijų garsių žurnalų viršeliams bei pasirodymų privačiuose vakarėliuose San Tropeze, Honkonge, Balyje ir Holivude.

Po kelis mėnesius topuose karaliavusias jo dainas „The World Is Mine”, „Just A Little More Love”, „In Love With Myself” ir „Love Is Gone“ niūniuoja pusė pasaulio. Pastaroji pernai buvo įvertinta „World Music Award“ apdovanojimu, o šiemet festivalyje „Winter Miami Conference“ kūriniui „Love Is Gone“ buvo suteiktas „Best Club Anthem Of The Year“ titulas.

Visai neseniai britų DJ MAG paskelbtame populiariausių diskžokėjų šimtuke, kurį sudarė keli šimtai tūkstančių gerbėjų iš viso pasaulio, Davidas Guetta pirmą kartą pakilo taip aukštai – į penktą vietą. Aukščiau liko tik trance muziką propaguojantys grandai Arminas van Buurenas, Tiesto, Paulas van Dykas bei Above & Beyond. Taigi žavingasis prancūzas tapo populiariausiu hauso muzikos diskžokėjumi pasaulyje.

Įspūdingi milijonieriaus rekordai

Aukščiausios prabos muzikos prodiuseriui ir DJ Davidui Guettai nebaisios jokios ekonominės krizės. Juk jis ne kartą prestižiniuose Pasaulio muzikos apdovanojimuose laimėjo daugiausia įrašų pardavusio diskžokėjo prizą. Jo parduotų įrašų skaičiai tikrai įspūdingi – net trys milijonai singlų ir du milijonai albumų. Jis pirmauja visur – net pasaulio internautus pavergusiame „Youtube“, kur jo klipus jau peržiūrėjo daugiau nei 50 milijonai žmonių.

Rekordus muzikos milijonierius gerina ne tik internete, bet ir koncertuose – Brazilijoje jo pasirodymo klausėsi net 2 milijonai žmonių.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius