Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2014 07 30

Į Lietuvą sugrįžtantys „Instrumenti“ čia jaučia ypatingą ryšį su publika

Populiarus latvių duetas „Instrumenti“ sugrįžta į Lietuvą – šeštadienį grupė pasirodys festivalyje „Granatos Live“, kuriame kartu su „Bastille“, Johnu Newmanu ir „Dub FX“ minima tarp pagrindinių žvaigždžių.
„Instrumenti“
„Instrumenti“ / Grupės albumo nuotr.

Į „Granatas“ grupė atvyks puikiai nusiteikusi – liepos viduryje „Instrumenti“ Latvijoje surengė du anšlaginius koncertus Cėsio pilies parke, taip pat dalyvavo Rygoje vykusiose pasaulio chorų žaidynėse, kurios buvo Europos kultūros sostinės renginių dalis.

„Koncerto Lietuvoje kaskart laukiame ypatingai, patinka čia lankytis ir jaučiame ypatingą ryšį su jūsų klausytojais“, – teigė dueto nariai Reynsi ir Shipsi, ketinantys „Granatose“ atlikti savo garsiausias dainas iš abiejų albumų. Artimiausiuose muzikantų planuose – vasaros pabaigoje išleisti dainos „King of the Wild Things“ vaizdo klipą ir koncertinį DVD.

Ankstesnį kartą „Instrumenti“ Lietuvoje koncertavo šių metų žiemą, kai menų fabrike „Loftas“ įspūdingu koncertu pristatė savo albumą „Procrastination“. Lietuvių publikai grupė bene labiausiai įsiminė dainomis „Life Jacket Under Your Seat“, „Born to Die“, „Heartcore“, „Don’t Hold Onto Me“, taip pat pasirodymu su „Depeche Mode“ pernai Vingio parke, festivalyje „Vilnius Music Week“ bei soliniais koncertais.

VIDEO: „Instrumenti“ vaizdo klipas „Don't Hold Onto Me“
VIDEO: „Instrumenti“ – „Heartcore“

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Ekspertės: moterų investavimo rezultatai – geresni, ko reikėtų pasimokyti vyrams
Reklama
28 metai su „Teleloto“ – kas lieka už kadro?
Reklama
Pasiskiepyti – į vaistinę: ateina per pietų pertrauką, kartu atsiveda ir šeimos narius
Reklama
Kam ir kada reikalingi saulės akiniai ir dirbtinis akių drėkinimas
Užsisakykite 15min naujienlaiškius