Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2013 05 18

Į Malmę su Andriumi Pojaviu nevykęs Martynas Tyla: „Likau stebėti Lietuvoje, kad išvengtumėme papildomų išlaidų“

Muzikos vadybininkas Martynas Tyla, į „Eurovizijos“ dainų konkursus išruošė Sashą Song ir Donatą Montvydą bei ėmėsi globoti šių metų Lietuvos atstovą Andrių Pojavį. M.Tyla lydėjo savo auklėtinius Sashą Song į Maskvą (Rusiją), o Donatą į Baku (Azerbaidžaną), tačiau šį kartą prodiuseris A.Pojavį patikėjo Andriui Giržadui ir pats nevyko į Malmę (Švediją). Kodėl?
Martynas Tyla
Martynas Tyla / Luko Balandžio nuotr.

„Nėra čia jokio kriminalo. Nevažiavome, nes praėjusiais metais važiavo Audrius Giržadas ir mes matėme kaip jis dirba bei ką jis daro. M.A.M.A. buvimas ten yra tik papildomos išlaidos komandai. Įvertindamas visas aplinkybes, o be to, kai dalyvaujame, tai dirbti reikia ne tik ten, bet ir čia. Viską, ką mes galime, mes jau padarėme Lietuvoje. Pasirodymai buvo suderinti, Andrius – ne mažas vaikas ir jo už rankos laikyti nereikia. Kadangi pagal akreditacijas tik vienas asmuo gali eiti ten, kur ir atlikėjas, todėl šiuo atveju tenka rinktis. Audrius tiesiog nuostabiai dirba tą darbą, kaip mačiau praėjusiais metais, tai priėmėme sprendimą, kad aš lieku, o jis vyksta, nes išvengiame papildomų išlaidų“, – Žmonės.lt teigė prodiuseris.

M.Tyla kalbėjo, kad kiekvieną dieną bendrauja, nuolat yra susiskambinama, pasikeičiama naujienomis. Kaip teigė prodiuseris, nors veiksmas vyksta Malmėje, tačiau darbų yra ir Lietuvoje, prie kurių jis ir dirba. „Tikrai nieko čia blogo, kad nevažiavau, nes tokiu būdu sumažinome išlaidas“, – dar kartą užtikrino M.Tyla.

Luko Balandžio nuotr./Spaudos konferencijos akimirka
Luko Balandžio nuotr./Spaudos konferencijos akimirka

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius