Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2014 12 05

Inga Valinskienė ir Laura R sukūrė naują Kalėdų hitą

Kalėdų laikotarpio muzikos kūrinius mokame ir niūniuojame mintinai – visada norisi ko nors naujo, neįkyrėjusio. Šio Kalėdinio laikotarpio naujiena – Ingos Valinskienės ir Lauros Remeikienės (Lauros R) duetas ir naujas šventinis hitas „Kalėdų giesmė“.
Inga Valinskienė
Inga Valinskienė / Asmeninio albumo nuotr.
Asmeninio albumo nuotr./Laura R
Asmeninio albumo nuotr./Laura R

Lauros dainų tekstai seniai žavėjo atlikėją I.Valinskienę. Inga ir Laura susitiko šią vasarą Nidos festivalyje. Pabendravusios moterys nutarė sukurti ką nors gražaus kartu – Inga paprašė parašyti jai dainos žodžius. Taip gimė „Kalėdų giesmė“, kurią I.Valinskienė pasiūlė Laurai įrašyti duetu.

Populiarių dainų – „Tuk tuk, širdele“, „Sparnai gerumo“, „Ryto tyloje“ ir daugybės kitų autorė, dainavusi su „El Fuego“ vyrukais ir kitais atlikėjais, Laura R kaip visuomet lieka ištikima moteriškam, lyriniam romantiniam muzikos stiliui.

Švelni muzika, jaukus aksominis Ingos Valinskienės balsas, o jai skambiu varpeliu pritarianti Laura R, kuria šventišką žiemišką nuotaiką. Dainos žodžiai byra kaip snaigės, melodija liūliuoja kaip mamos lopšinė: „Naktyje, įkvėpus šalčio, širdyje užgims giesmė… Gal tada, kad nesušalčiau, danguje spindės žvaigždė…“

Ingos Valinskienės ir Lauros R „Kalėdų giesmė“ - klausykite ir vertinkite:

VIDEO: Inga Valinskienė ir Laura Remeikienė "Kalėdų giesmė"

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius