Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2013 12 11

Išgirskite pirmieji: Juozas Butnorius pristato trejus metus brandintą dainą apie meilę „Neskubėk“

Solinės karjeros laiptais aktyviai kylantis „ventukas“ Juozas Butnorius portalo Žmonės.lt skaitytojams pristato naują dainą „Neskubėk“. Ji, kaip pats atlikėjas teigia, buvo ilgai brandinta ir pagaliau jau gali nudžiuginti gerbėjų ausis: „Daina neskambės klubuose, bet už širdies gali pagriebti.“
Juozas Butnorius
Juozas Butnorius / Lukas Balandis / BNS nuotr.

„Kūrinys gimė prieš kokius trejus metus.  Pakankamai ilgą laiką jį brandinau, kol supratau, kad atėjo pats laikas juo pasidalinti su kitais. Daina parašyta apie meilę, juk tai – neišsemiama tema“, – portalui Žmonės.lt šypsodamasis sakė Juozas, pridūręs, kad jam pačiam brangiu kūriniu nieko nenori nustebinti, labiau – tiesiog pasidalinti.

Paklaustas, kuo ji ypatinga ir skirsis nuo kitų kūrinių, atlikėjas teigė, kad šis kūrinys – labai natūralus ir, tikėtina, užkariaus klausytojų širdis.

Asmeninio albumo nuotr./Juozas Butnorius
Asmeninio albumo nuotr./Juozas Butnorius

„Jos išskirtinumas yra tas, kad ji – labai natūrali, gerokai skiriasi nuo paskutinio mano kūrinio „Meilė tau“. Man pačiam labiau patinka tikra, natūrali muzika negu elektroninė. Ši daina ir yra būtent tokia – labai natūraliai skambanti“, – sakė jis.

Paklausus, kodėl prieš trejus metus sukurtas kūrinys tik šiandien pasieks klausytojų ausis, atlikėjas teigė, kad niekur nereikia skubėti, nes viskam ateina tinkamas laikas. Todėl ir pavadinimas kūrinio būtent toks – „Neskubėk“.

„Aš turiu dar daugiau kūrinių, tačiau nereikia skubėti. Anksčiau su soline karjera nelabai ką dariau, todėl būtent dabar kaip tik tinkamiausias metas mano dainoms. Aš manau, kad mano dainos yra pakankamai neblogos, tik joms, kaip ir geram vynui, reikia laiko subręsti“, – gerai nusiteikęs sakė J.Butnorius.

VIDEO: Juozas Butnorius – „Neskubėk“

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius