Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2014 02 14

Vaidas Baumila ir Justė Zinkevičiūtė Valentino dieną uždainavo apie meilę

Dainininkas Vaidas Baumila kartu su aktore Juste Zinkevičiūte sveikina savo gerbėjus Valentino dienos proga ir skiria jiems drauge įrašytą dainų apie meilę popuri.
Justė Zinkevičiūtė ir Vaidas Baumila
Justė Zinkevičiūtė ir Vaidas Baumila / Lukas Balandis / BNS nuotr.

J.Zinkevičiūtės ir V.Baumilos single skamba net kelių pasaulyje žinomų dainų apie meilę eilutės, tarpusavy suderinti kūriniai tapo viena ištisa daina.

Tai – pirmasis muzikinis J.Zinkevičiūtės įrašas. Kino ir teatro aktorė dainuoti mokėsi Lietuvos muzikos ir teatro akademijoje, prieš tai, paauglystės metais, dainavo chore.

Drauge su V.Baumila ji pirmąkart uždainavo per televizijos laidos „Kinfo“ pristatymą – aktorė buvo šios laidos vedėja. „Su šia miuziklinio filmo daina atėjau į kino pasaulį. Dabar su šio kūrinio natomis pasilikau kino gido rubrikoje laidoje „Labas rytas“, – šypsosi J.Zinkevičiūtė.

Luko Balandžio/Žmonės.lt nuotr./Justė Zinkevičiūtė ir Vaidas Baumila
Luko Balandžio/Žmonės.lt nuotr./Justė Zinkevičiūtė ir Vaidas Baumila

Nors muzikinėje scenoje J.Zinkevičiūtė dar tik debiutantė, pasirodydama su vienu ryškiausių šiandienos Lietuvos dainininkų V.Baumila ji tikina įsijaučianti į vaidmenį.

„Aktorius yra toks mechanizmas, kuris, įjungus mygtuką, turi veikti. Žodis „veikti“ aktoriaus žodyne užima vieną pagrindinių vietų, kaip ir žodžiai „jausti“, „būti“. Išėjus į sceną aktorius veikia, o tai reiškia ne tik vaidmens kūrimą, bet ir dainavimą, šokį, tam tikrus triukus, komiškumo gaidelę balse ar skausmo ašarą. Kuo esi lankstesnis, tuo patrauklesnis žiūrovui, režisieriui“, – sako aktorė ir priduria, kad stengiasi ugdyti savąjį lankstumą.

J.Zinkevičiūtė pasakoja, kad V.Baumila kuriant duetą ją nesyk drąsino, daug padėjo. „Tada po dainos pristatymo jis sakė, kad dainuoju geriau nei daugelis tų, kurie iš tikrųjų vadina save dainininkais. Tai priėmiau kaip vyrišką Vaido komplimentą, nes iki tobulumo man dar yra kur eiti. Tačiau tobulumo ieškojimas čia mane labiausiai ir žavi“, – šypsosi J.Zinkevičiūtė.

Sveikindamas Žmonės.lt skaitytojus Valentino dienos proga duetas jiems linki meilės. „Linkiu meilės ir šį pavasarį danguje pamatyti įkvėpiantį paukščių flirtą, kuris atneštų mylimo žmogaus žvilgsnį, apkabinimą, tikėjimą, padrąsinimą ir palaikymą bei žinojimą, kad esi reikalingas“, – sako J.Zinkevičiūtė.

Išgirsti V.Baumilos ir J.Zinkevičiūtės kūrinį galite čia, įvertinti – komentaruose.

VIDEO: Vaido Baumilos ir Justės Zinkevičiūtės sveikinimas Žmonės.lt skaitytojams Valentino dienos proga

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius