Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2010 08 23

Išleista grupės „A-ha“ biografija

Istorijos, kurių niekada neskaitėte! Nuotraukos, kurių niekada neregėjote! Muzika, kurios niekada negirdėjote! Taip pristatoma lapkričio 2 dieną paskutinį koncertą „Siemens“ arenoje Vilniuje surengsiančios grupės „A-ha“ atnaujinta biografinė knyga.
„A-ha“ biografijos viršelis
„A-ha“ biografijos viršelis / „Macro Concert“ nuotr.

Unikali biografija „The Swing of Things 1985 to 2010“, kuri suguldyta į beveik 400 puslapių, atspindi visus svarbiausius „A-ha“ karjeros pasiekimus. Su iki šiol niekur negirdėtomis istorijomis ir neskelbtomis nuotraukomis grupės gerbėjai gaus specialius kompaktinius diskus su įvairia iki šiol niekur nematyta ir negirdėta vaizdo bei garso medžiaga. Skelbiama, kad biografinė knyga anglų kalba bus išleista ribotu vos 3 000 tūkst. egzempliorių tiražu.

Norvegų žurnalisto ir autoriaus Jano Omdahlio parašyta knyga „The Swing of Things“ pirmą kartą buvo išleista 2004 metais. Pernai, kai buvo oficialiai pranešta apie „A-ha“ karjeros pabaigą, rašytojas atnaujino biografiją, ji dabar apima ir paskutiniuosius kolektyvo gyvavimo metus. Knyga yra papildyta daugybe išskirtinių nuotraukų, kurias iš asmeninių albumų pateikė patys muzikantai.

„Knyga buvo rašoma ne tam, kad chronologiškai įamžintų „A-ha“ karjerą, o tam, kad galėtume šlovinti didžiausios sėkmės sulaukusios Norvegijos grupės istoriją, – teigia biografijos autorius Janas Omdahlis. – Tai labiau psichologinis visų trijų grupės narių paveikslas. Istorija yra kur kas tamsesnė ir labiau komplikuota, nei gali tikėtis daugelis grupės gerbėjų, bet tai tikra istorija.“

Lapkričio 2 d. „Siemens“ arenoje vyksiantį „A-ha“ atsisveikinimo koncertą organizuoja didžiausia Vidurio ir Rytų Europoje koncertų agentūra „Makroconcert“. Daugiau informacijos –  www.makroconcert.lt.

Bilietai į „A-ha“ koncertą Vilniuje platinami visose „Tiketos“ kasose ir internetu. Daugiau informacijos ieškokite svetainėje www.tiketa.lt.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius