Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2015 02 26

Įvertinkite: atlikėjas Lukas Kuchtovas pristato vasarišką dainą „Uh Yeah“

Lukas Kuchtovas pristato naują vasarišku seksualumu alsuojančią dainą „Uh Yeah”. Prieš mėnesį pristatęs debiutinį savo, kaip dainininko, kūrinį „Pasilik mintyse”, Lukas ir toliau skinasi kelią į gerbėjų širdis nauju singlu.
Lukas Kuchtovas
Lukas Kuchtovas / Asmeninio albumo nuotr.
Temos: 1 Muzika

Dubline studijuojantis atlikėjas šią vasarą planuoja grįžti į Lietuvą. Ir nors pats nėra linkęs niekur skubėti, tačiau yra įsitikinęs, jog tikrai turi daug ką parodyti, todėl naująją dainą pristato nepraėjus nė mėnesiui nuo debiutinio singlo. 

Jaunas atlikėjas viską nori užsitarnauti pats, todėl plečia savo akiratį bendraudamas su įvairiais žmonėmis, tikinčiais jo talentu bei bandančiais padėti vaikinui kurti save kaip atlikėją. Vienintelė parama savo muzikai, kurios savo tėvų prašo Lukas – jų nuomonė apie vaikino kūrinius, nes būtent toks palaikymas iš artimųjų jam svarbiausias.

Jaunas veržlus atlikėjas nebijo eksperimentuoti su muzikiniais stiliais. Anksčiau repavęs vaikinas iš naujo atranda save muzikos pasaulyje. Naujoji daina „Uh Yeah” lengvu ir gundančiu skambėsiu iš šaltos žiemos tarsi nuskradina į saulėtą pajūrį. Šis jaunatviškas kūrinys tikrai turėtų įsilieti į dažniausiai klausomų topų ateinančią vasarą gretas.

VIDEO: Lukas Kuchtovas - Uh Yeah (Lyric Video)

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Ekspertės: moterų investavimo rezultatai – geresni, ko reikėtų pasimokyti vyrams
Reklama
28 metai su „Teleloto“ – kas lieka už kadro?
Reklama
Pasiskiepyti – į vaistinę: ateina per pietų pertrauką, kartu atsiveda ir šeimos narius
Reklama
Kam ir kada reikalingi saulės akiniai ir dirbtinis akių drėkinimas
Užsisakykite 15min naujienlaiškius