Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2014 11 18

Įvertinkite: Donatas Montvydas pristado audringą dainos „Shout It Loud“ vaizdo klipą

Ką tik koncertinį turą surengęs Donatas Montvydas gali švęsti triumfą: visi bilietai į jo koncertus buvo išpirkti likus kelioms savaitėms iki pasirodymų. Maža to, organizatoriai ir toliau prašo įterpti jų miestų sales į perpildytą D.Montvydo darbo grafiką. Didelėmis pastangomis buvo surengtas papildomas Donato koncertas Kaune lapkričio 30-ąją, taip pat – du papildomi koncertai gruodžio 31-ąją Klaipėdoje ir Palangoje.
Donatas Montvydas
Donatas Montvydas / Lukas Balandis / BNS nuotr.

Šiandien D.Montvydas pristato albumo „Norim dar“ dainai „Shout It Loud“ skirtą vaizdo klipą, kuriame – tikras klubinis siautulys. „Ši daina visiškai netinka pirmadienio rytui. Tai yra naktinė savaitgalio daina, kai įeini į klubą, pilną žmonių ir garsiai šauki”, – šypsodamasis kalba tikro klubinio hito autorius.

Šį darbą jis įrašė bendradarbiaudamas su muzikos prodiuseriu Gyčiu Valicku-Tri Real  ir „One Element”. Vaizdo klipui naudojama medžiaga iš D.Montvydo koncertų. Kadangi pati daina – griežta ir aštri, vaikinas nusprendė nebeaštrinti klipo spalvų ir jį susuko nespalvotą. „Tiesą sakant, nebuvau tinkamai įdegęs, tai juoda ir balta spalvos gelbėjo”, – juokauja Donatas.

VIDEO: Donny Montell feat Tri Real & One Element - Shout It Loud

Tai, kas veržiasi iš garso kolonėlių, klausantis naujausio kūrinio, yra gana priešinga programai „Tik tau vienai“, su kuria D.Montvydas šiuo metu keliauja per koncertines sales. „Žmonės dainas vertina paprastai: arba tai yra klubinis kūrinys, arba – lyrinė baladė. Nors kai aš kuriu dainą, kad ir kokia ji būtų – „Norim dar“, „Mano vasara“, tai atsiranda tiesiog iš balso ir fortepijono. Vėliau dainą įvelku į formą, – pasakoja D.Montvydas. – Įrašinėdamas šokių muzikos albumą „Norim dar“ galvojau apie tuos paauglius, kurie švenčia, linksminasi. Bet kai vyksta mano akustiniai koncertai, diskotekinius gabalus atlieku visai kitaip ir žmonėms tokia versija taip pat patinka. Man tai kūrinio esmės nekeičia: bytas atsakingas už seksualinę čakrą, o melodija ir harmonija – už galvos ir širdies reikalus. Visko reikia. Tas pats „Artojų himnas“, kuris kaikam atrodo atgrasus, kvailas, akustinėje versijoje yra vienas geriausių mano kūrinių. Vienur tu šoki, kitur – virpini.“

Atlikėjas įsitikinęs, kad norėdamas gauti, privalai duoti, dalintis su auditorija. „Per akustinius koncertus matau juos, klausytojus: po lygiai jaunimo ir močiučių, visi išsiilgę muzikos. O akustinis atlikimas turi daugiau energijos. Tai nebūtinai fortepijonas ir gitara, bet pagrindas nėra vien tik mušamieji instrumentai. Per pastaruosius 4 metus pirmą kartą grojame su visos sudėties muzikantų grupe. Stiprus gyvas atlikimas, ritmika, sintetikos beveik nėra, – kalba Donatas. – Nuo praėjusio turo praėjo metai, pasikeitė mano šeimyninis statusas, gal ir patirtis, atsirado kitoks santykis su žiūrovu. Aš ne tik pristatau kūrinius – mes kalbamės su publika. Kartais prieš koncertą pasidaro baisu – labai išgyvenu, kad neturėsiu, kuo nustebinti klausytojo. Bet tai man – turas, aš važiuoju iš miesto į miestą, o žmonės ateina į vieną koncertą, jiems tai – pirmas, laukiamas susitikimas.“

D.Montvydas visada daug galvoja apie savo pasirodymo koncepciją. Kaip padaryti, kad žmogus ateitų ne tik pažiūrėti? „Visos priemonės pateisinamos. Niekas nepamąstys už mane. Esu priekabus, galiu sau leisti pamąstyti pats. Turiu galvoje schemą ir įdirbį“, – sako D.Montvydas.

Artėjančios didžiausios žiemos šventės dainininko darbotvarkėje jau suplanuotos.  Kūčių vakarą jis ketina praleisti su šeima. O antrą Kalėdų dieną gyvens mintimis apie finalinį turo koncertą, kuris įvyks Vilniuje. „Pasirodymas sostinėje – retas reiškinys. Per Kalėdas gyvensiu tuo koncertu. O Naujieji metai... Tuomet ir vėl linksminsiu tautą“, – šypsodamasis sako D.Montvydas.

Luko Balandžio/Žmonės.lt nuotr./Donatas Montvydas
Luko Balandžio/Žmonės.lt nuotr./Donatas Montvydas

 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius