Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2013 12 13

Įvertinkite: Feral ir Giedrė pristato dainos „Losing for love“ vaizdo klipą

Prieš porą savaičių įrašę bendrą kūrinį „Losing for love“, penktadienį Feral drauge su Giedre Kilčiauskiene kviečia muzikos gerbėjus įvertinti dainos vaizdo klipą ir atvykti į jo pristatymo koncertą šeštadienį, kur skambės ir kiti Feral kūriniai.
Edgaras Lubys-Feral ir Giedrė Kilčiauskienė
Edgaras Lubys-Feral ir Giedrė Kilčiauskienė / Agnės Jasiulionytės nuotr.

Žmonės.lt jau rašė apie klipo filmavimo užkulisius.

Klausantis šios dainos žinomi dainininkai kviečia pažvelgti giliau į jausmus, kurie kiekvienam mūsų yra gyvenimo variklis arba tampa barjeru, trukdančiu irtis į priekį. Anot Giedrės ir Feral lyderio Edgaro, kūrinyje kalbama apie ego, kuris dažnai ir tampa tuo stabdžiu ne tik jausmuose, bet ir kitose žmogaus gyvenimo srityse.

 „Mylint, rožinių akinių etapas yra labai trumpas. Labai gaila, bet taip jau gyvenime būna, kad mūsų ego sunaikina jausmą, kuriam apibūdinti iki šiol ir nėra konkrečios formulės. Apie tai daina ir klipas“, – pasakoja garsi atlikėja Giedrė Kilčiauskienė. „Linkiu klausytojams mylėti ne tik save, matyti ne tik juodai baltai, prigesinti savo ego ir išmokti girdėti, gerbti, saugoti savo žmogų. Tuomet neturėtų kilti abejonių, kad per daug aukojiesi dėl jausmo“, – prideda ji

„Ši daina – apie amžinąsias vertybes, apie amžiną žmogaus pasirinkimą – tarnauti savo ego, tenkinti jo poreikius ar pašvęsti save kilnesniems tikslams, žvelgiant plačiau. Visiems mums derėtų bent kartais pamiršti save, kad aiškiau pamatytume, kas mus supa. Artėja šventės, kai labiausiai pajaučiame artimųjų poreikį. Tad kviečiame kiekvieną susimąstyti, ar neaukojame tų brangių ryšių vardan savo ego,“ – dainos mintį perteikia jos muzikos bei teksto autorius Edgaras Lubys. 

Feral ir Giedrės dainos „Losing for love“ vaizdo klipo pristatymo koncertas – šeštadienį, 23 val. sostinės klube „Soul Box“.

Pamatyti dainos vaizdo klipą galite čia, o įvertinti – komentaruose.

VIDEO: Giedrė Kilčiauskienė ir Edgaras Lubys - "Losing for Love"

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius