2015 03 04

Įvertinkite: Giedrė Kilčiauskienė pristato naują dainą „Komforto zona“

Visada jaunatviška ir nestokojanti trykštančio optimizmo atlikėja Giedrė Kilčiauskienė šiandien visus drąsina nebijoti „išlipti“ iš saugios zonos.
Giedrė Kilčiauskienė
Giedrė Kilčiauskienė / Roko Baltakio nuotr.

„Komforto zona“ – naujausias dainininkės kūrinys, kuris gimė tiesiog autorei naršant populiarioje internetinėje svetainėje „Facebook“ ir susirašinėjant su vienu muzikantu.

„Pradėjome kalbėti apie tai, kad jis norėtų ištrūkti iš savo komforto zonos. Ir – „eureka“! Kūrybinė mūza nutūpė ant mano pečių“, – šypsosi Giedrė.

Tekstas ir muzika gimė tuo pat metu, o akustiniuose atlikėjos koncertuose dažnai atliekama „Komforto zona“ tapo labai artima. „Pajutau, kad vien tik akustinio skambesio šiam kūriniui neužtenka. Daina užaugo ir man norėjosi jai suteikti naujų spalvų.  Tai padaryti man padėjo prodiuseris Tri Real (Gytis Valickas) iš grupės „Echoes“ ir šiuo bendru darbu esu labai patenkinta. Manau, tai tikrai nebus paskutinė daina, kurią prodiusuoja Gytis“, – dėkodama vaikinui ir mūzai kalba Giedrė.

Savo gerbėjams linkėdama gero klausymo, atlikėja priduria: „Nebijokite palikti savo komforto zonos, nes tik taip mes judame pirmyn“.

VIDEO: Giedrė - Komforto zona

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius