Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2013 11 15

Įvertinkite: grupė „Antis“ pristato naują radijo singlą „Žaislas“

Pranešusi apie savo naują albumą „Baisiai džiugu!“ grupė „Antis“ radijo stotims pristatė ir pirmąjį šio albumo radijo singlą „Žaislas“. Naujasis kūrinys tik patvirtino, kad roko grupė klausytojams šiemet prisistatys dar aštresniu skambesiu. Naują programą „Ančiai“ padėjo sukurti muzikos prodiuseris Viktoras Diawara.
Algirdas Kaušpėdas
Algirdas Kaušpėdas / Lukas Balandis / BNS nuotr.

„Antis“ šiemet išleis ne tik naujų dainų albumą, bet ir koncertinį CD ir DVD albumą, įrašytą ir nufilmuotą rugsėjo mėnesį sostinės Katedros aikštėje. Šiandien grupė skelbia ištrauką iš šio koncerto, kurioje užfiksuotas radijo singlas „Žaislas“.

„Žaislo fenomenas – tai intuityvus siekis pasiduoti kito, galingesnio globai tikintis iš jo fizinio saugumo, kasdieninės duonos ir žaislo viduje glūdinčio priklausomybės poreikio patenkinimo“, – taip šį kūrinį knygoje „Antiška“ pristato Algirdas Kaušpėdas. „Šitaip elgiamasi, nes nėra nei įgūdžių nei vidinių paskatų būti savimi. Žaislas yra žaislas, yra žaislas, yra žaislas...“

Naują „Anties“ skambesį labai teigiamai įvertino ir muzikologas Darius Užkuraitis. „Smagu, kad „Antis“ nesensta, nesitenkina savo buvusia šlove, turi jėgų eksperimentams ir ieško kažko naujo“, – sakė Darius Užkuraitis.

Gruodžio 7 dieną Vilniuje menų fabrike „Loftas“ įvyks „Anties“ albumo „Baisiai džiugu!“ pristatymo koncertas, kuriame žiūrovai išvys grupės pasirodymą su pilna scenografija bei įspūdingu Algirdo Kaušpėdo kostiumų šou. Bilietus į šį renginį platina „Tiketa“. Ruošdamasi pristatymo koncertui „Antis“ lapkričio 30 dieną surengs pasirodymą Panevėžio klube „Tauros loftas“.

Portalas Žmonės.lt kviečia skaitytojus pasiklausyti akustinės dainos versijos ir ją įvertinti komentaruose.

VIDEO: „Antis“ – „Žaislas“ (gyvai Katedros aikštėje)

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Ekspertės: moterų investavimo rezultatai – geresni, ko reikėtų pasimokyti vyrams
Reklama
28 metai su „Teleloto“ – kas lieka už kadro?
Reklama
Pasiskiepyti – į vaistinę: ateina per pietų pertrauką, kartu atsiveda ir šeimos narius
Reklama
Kam ir kada reikalingi saulės akiniai ir dirbtinis akių drėkinimas
Užsisakykite 15min naujienlaiškius