Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2013 06 18

Įvertinkite: grupė „Dyvos“ su daina „Blink blink“ kviečia vasarą nerūpestingai šėlti

Įsibėgėjant vasarai, prasidedant atostogoms, padvelkiant jūrai ir šiltam vėjui, merginų grupė „Dyvos“ jau gyvena tokia nuotaika, kuri padeda atsipalaiduoti, mėgautis gyvenimu ir kurti. Šiandien „Dyvos“ klausytojams pristato naują dainą „Blink blink“. Šio kūrinio pavadinime užšifruotas lengvumas, nerūpestingumas ir vasariškas ritmas.
Merginų grupė „Dyvos“
Grupė „Dyvos“
Temos: 1 „Dyvos“

„Ši daina gimė bendromis jėgomis su prodiuseriu M&D Substance. Esame labai patenkintos rezultatu, kuris gimė įrašų studijoje, nes būtent tokio veržlaus pulsavimo ir tikėjomės. Taip pat šiltą ir nerūpestingą dainos temą pailiustravome nauja fotosesija“, – neslepia džiugesio merginos.

Visai neseniai „Dyvas“ papildė nauja narė – Andželika. „Labai smagu, kad į mūsų grupę atėjo išties linksma, komunikabili ir graži panelė, – sako lyderė Indrė, – tačiau kartu ir liūdna, nes su mumis laikinai atsisveikina Inesa.“

Merginos netrukus skelbs atranką dar vienai narei, todėl jos ragina nesnausti visų norinčiųjų prisijungti prie „Dyvų“.

„Šiuo metu vedame derybas su prodiuseriu iš Prancūzijos, tad drąsiai galiu sakyti, kad mes keliaujame savo svajonės link, o mūsų nauja daina „Blink blink“ ir yra būtent apie tai. Mes tikime, kad nereikia bijoti savo svajonių ir jei jomis tikėsime – tai jos bus tiesiog ranka pasiekiamos. Tereiks pasiimti“, – merkia akį merginos, kurių koncertinius pasirodymus šią vasarą gerbėjai galės išvysti Palangoje.

Įvertinkite naują „Dyvų“ dainą komentaruose:

VIDEO: Grupė „Dyvos“ - „Blink blink“

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius