Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2014 02 12

Įvertinkite: grupė „Rollikai“ perdainavo Kastyčio Kerbedžio dainą „Violeta“

Vaikinų grupės „Rollikai“ nariai Naglis, Jurijus ir Mantvydas, nusiteikę labai rimtai užkariauti žinomumo olimpą. Vaikinai jau gali pasigirti pirmaisiais savo pasirodymais, kuriuos surengė Klaipėdoje ir Alytuje. „Tai tik pradžia, o ji mums, iš tiesų, yra labai sėkminga“, – džiūgauja Mantvydas Sabaitis ir tikina, kad jie suplanavę pateikti daug staigmenų savo grupės, dar tik besiburiantiems, fanams.
Grupė „Rollikai“
Vaikinų grupė „Rollikai“ / „Fotogenijų“ nuotr.
Temos: 1 Muzika

Artėjant meilės dienai, „Rollikai“ pristato visiems gerai žinomą, tačiau visiškai skirtingai atliekamą dainą. „Galim pasakyti, kad ši daina skirta visoms moterims, tačiau taikliausias Amūro šūvis pasiekia visas Violetas“, – šmaikštauja Naglis Bierancas.

Jauni atlikėjai pasirinko scenos grando, Kastyčio Kerbedžio atliekamą dainą – „Violeta“ ir pateikė savo versiją. Žinoma, su rokenrolo muzikos skambesiu ir triguba energija. „Mums labai smagu ir didelė garbė, kad K.Kerbedis patikėjo šią dainą mums. Tai vienas tų atlikėjų, kuris lietuviškosios muzikos istorijos knygoje įrašytas paryškintomis, aukso raidėmis. Džiugu, kad „Rollikai“ gali ne tik naujai agaivinti senesnes dainas, bet ir įkvėpti joms naujos charizmos“, – mintis dėlioja Jurijus Veklenko.

„Fotogenijai“ nuotr./Vaikinų grupė „Rollikai“
„Fotogenijai“ nuotr./Vaikinų grupė „Rollikai“

Kartu su daina, dainininkai pristato ir savo šventinį, raudonų širdelių įkvėptą įvaizdį. „Ech, norėjosi to romantiškumo, seksualumo, geros ir pakilios nuotaikos, kurią galėtume perteikti savo klausytojams ne tik su muzika, bet ir vaizdiniu pavidalu“, – atvirauja Naglis apie Valentino dienai specialiai sukurtą fotosesiją.

„Na, vaikinai nebūtų vaikinais, jei nepasiųstų visoms merginoms po bučinį į žanduką“, – labai rimtai kalba Mantvydas ir siūlo paklausius įvertinti „Rollikų“ atliekamą dainą „Violeta“.

VIDEO: „Rollikai“ – „Violeta“

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius