Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2013 04 08

Įvertinkite: grupė „Rondo“ ir choras „Božolė“ pristato dvi naujas dainas – „Vasara atėjo“ ir „Būna visko“

Niekaip neateinantį pavasarį grupė „Rondo“ ir Kauno rajono choras „Božolė“ bandys prišaukti net dvejomis naujomis dainomis. Tik prieš kelias dienas baigtus įrašinėti kūrinius „Vasara atėjo“ ir „Būna visko“ pirmieji įvertinti gali portalo Žmonės.lt lankytojai!
Božolė choras ir Aleksandras Ivanauskas-Fara
Božolė choras ir Aleksandras Ivanauskas-Fara / Gretos Skaraitienes nuotr.

„Pasirodžius pirmajai pavasario saulutei, „Rondo“ ir „Božolė“ Aro Žvirblio kūrybinėse dirbtuvėse baigė įrašinėti dvi visiškai šviežias dainas. Buvo labai sunku rasti laiko darbui įrašų studijoje, nes kaip tik dabar vyksta mūsų bendras koncertinis turnė per Lietuvą. Tačiau noras dovanoti naujus kūrinius savo klausytojams buvo toks didelis, kad paaukojome visas laisvas minutes ir štai – rezultatas. Kaip mums pavyko – spręskite jūs“, – šypsojosi niekad nenuilstantis grupės „Rondo“ lyderis ir „Božolė“ prodiuseris Aleksandras Ivanauskas-Fara.

Televizijos projekto „Chorų karai“ nugalėtojo choro „Božolė“ nariai pasakojo, kad  daina „Vasara atėjo“ – tai lyg pirmieji saulės spinduliai, pranešantys apie karštą, linksmą ir nuotykių kupiną laikotarpį. Dainininkai kūrinį vadina himnu vasarai ir saulei.

Dainai „Būna visko“ eiles parašė žinomas Kauno poetas Gintaras Patackas. Tai buvo jo dovana jubiliejaus proga geram bičiuliui A.Ivanauskui. Priminsime, kad dainininkas, boso gitaristas ir dainų autorius Fara praėjusiais metais „Žalgirio“ arenoje atšventė dvigubą jubiliejų: 55-ąjį gimtadienį ir 40-ies metų darbo scenoje sukaktį.

„Ši daina verčia susimąstyti. Puikios Gintaro eilės – tai pamąstymas apie gyvenimo kelią, kuris būna visoks, ir džiaugsmingas, ir liūdnas“, – sakė A.Ivanauskas.

Muzikantas Žmonės.lt išsitarė, kad rugsėjį pasirodys pirmoji bendra Kauno rajono choro „Božolė“ ir grupės „Rondo“ kompaktinė plokštelė. A.Ivanauskas pažadėjo, kad mūsų portalo lankytojai pirmieji galės įvertinti ją pristatančią dainą.

Pasiklausykite ir komentaruose įvertinkite naujausią „Božolė“ ir grupės „Rondo“ kūrinį „Vasara atėjo“:

VIDEO: „Božolė“ ir grupė „Rondo“ – „Vasara atėjo“

Pasiklausykite ir komentaruose įvertinkite naujausią „Božolė“ ir grupės „Rondo“ kūrinį „Būna visko“:

VIDEO: „Božolė“ ir grupė „Rondo“ – „Būna visko“

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Reklama
Ekspertės: moterų investavimo rezultatai – geresni, ko reikėtų pasimokyti vyrams
Reklama
28 metai su „Teleloto“ – kas lieka už kadro?
Reklama
Pasiskiepyti – į vaistinę: ateina per pietų pertrauką, kartu atsiveda ir šeimos narius
Užsisakykite 15min naujienlaiškius