Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2013 08 01

Įvertinkite: „House Of Virus“ ir „Skamp“ pristato naują vaizdo klipą dainai „Summertime“

Lietuvaičių pamiltas kūrinys „Summertime“, kurį Lietuvoje išpopuliarino grupė „Skamp“ neseniai buvo prikeltas naujam gyvenimui, šį kartą tai padarė duetas „House Of Virus“. Naują house muzikos skambesį įgavęs darbas praeitą savaitę buvo išleistas Italijos įrašų kompanijoje „Casa Rossa“, kartu pasirodė ir vaizdo klipas sulipdytas iš kadrų filmuotų net šešiuose skirtingose pasaulio šalyse.
„House Of Virus“
„House Of Virus“ / Artiom I-tuganov nuotr.

„Summertime” kūrinio žodžiai pirmą kartą dienos šviesą išvydo kaip novelė parašyta DuBose Heyward, o vėliau Džordžas Geršvinas pagal ją sukurė ariją, kuri visame pasaulyje sulaukė milžiniško pasisekimo ir buvo perdainuota daugiau nei 33 tūkst. kartų. Savo versijas bene populiariausiai džiazo muzikos dainai yra sudainavę tokie atlikėjai kaip Nina Simone, Luisas Armstrongas, Norah Jones, Morcheeba ir daug kitų gerai žinomų vardų.

Skamp
„Skamp“

Dabar „House Of Virus“ duetas, kurį sudaro lietuvis Justinas Chachlauskas, daugiau žinomas Virus J pseudonimu, ir britas James Fennings, nusprendė šį kūrinį pritaikyti šiuolaikinėms šokių aikštelėms. Kartu su Erica Jennings iš ką tik savo 15-ąjį gimtadienį atšventusios grupės „Skamp“ kūrinys įgavo naujų spalvų, o pasirodęs tarptautinėse muzikos parduotuvėse kaip mat susilaukė sėkmės – šiuo metu jis puikuojasi geriausiai parduodamų house muzikos stiliaus kūrinių šimtuke, populiariausioje Beatport.com svetainėje.

Vaizdo klipas, sumontuotas iš Jeremie Tronet nuotykių ir jo kelionių aplink visą pasaulį. Profesionaliam jėgos aitvarų sportininkui ir daugartiniam Karibų salų čempionui labai patiko ši „Summertime“ versija ir ilgai netrukus jis su „House Of Virus“ kūrybine komanda pasidalino visa savo filmuota medžiaga. Čia galima išvysti Brazilijos, Puerto Rico, Egipto, Filipinų, Graikijos bei Karibų salų vaizdus – bene geriausių paplūdymių šiai sporto šakai. „Vaizdo klipas tai tiesioginis dainos žodžiu „and the living is easy“ atspindys“ – juokauja „House Of Virus“ komanda.

Nenuilstantieji „House Of Virus“ dar šią vasarą žada pateikti daug įdomių siurprizų. Jau numatyta išleidimo data kūriniui „Believe In Love“, kuriam savo versiją padarė house muzikos atstovas ATFC. Pastarasis darbas taip pat pasirodys kartu su vaizdo klipu. Taip pat eilėje numatyti net keli darbai kartu su  house muzikos krikštatėviu Marshall Jefferson, techno muzikos legenda bei „Inner City“ lyderiu Kevin Sauderson, greitai kylančiais „My Digital Enemy“ bei daugeliu kitų.

VIDEO: „House Of Virus“ ir „Skamp“ – „Summertime“

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius