Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2012 11 19

Įvertinkite: Internete pasirodė naujausia Rihannos ir Eminemo daina „Numb“

Rihanna (24) ir reperis Eminemas (40) intensyviai pluša prie ateinantį pirmadienį parduotuvių lentynose pasirodysiančio dainininkės albumo „Unapologetic“. Jau dvi bendras dainas savo sąskaitoje turintys atlikėjai, ko gero, kiek nustebs, kad trečiasis jų kūrinys pasirodė kiek anksčiau nei tikėtasi. Mat kažkas dainą nutekino anksčiau laiko.
Rihannos koncerto Meksikoje akimirka
Rihannos koncerto Meksikoje akimirka / „Scanpix“ nuotr.

2010-aisiais muzikantai įrašė dainos „Love the way you lie“ pirmąją ir antrąją dalis. Trečioji bendra daina „Numb“ užbaigs pradėtą dainų ciklą. Šis atlikėjų kūrinys yra r‘n‘b ir repo sintezė, apipinta vidutinio ritmo (angliškas muzikinis terminas mid-tempo – red.past.) elektroninės muzikos.

Reuters/Scanpix nuotr./Eminemas
Eminemas

„Ar aš atrodau apsinešęs? Ne... Man patinka tavo melas, mergyt. Ateik arčiau brangioji, aš stengiuosi su tavimi suartėti“, – naujoje dainoje repuoja Eminemas, suteikdamas aliuziją į praėjusius judviejų kūrinius. Tuo tarpu Rihanna suokia apie nepriklausomą merginą ir ore sklandančią ekstazę.

Tačiau greitai pasirodysiantis Rihanna albumas - ne vienintelis atlikėjos rūpestis šiuo metu. Žinoma dainininkė šiuo metu yra gastrolėse, kurios simboliškai vadinasi „Boeing 777“. Šio turo metu dainininkė planuoja surengti septynis koncertus per septynias dienas septyniose pasaulio vietose. Prieš tai atlikėja, keliaujanti privačiu, linksmybėms paruoštu „Boeing 777“ lėktuvu, surengė pasirodymus Meksike, Toronte, Paryžiuje ir Stokholme. Pirmadienį ji koncertuos Londone, o antradienio vakarą savo mini koncertini turą užbaigs Niujorke.

O dabar sutelkite visą savo dėmesį, atidžiai pasiklausykite naujausios Rihannos ir Eminemo dainos „Numb“ ir paskubėkite savo vertinimą išsakyti komentaruose. Pripažinkite, už muzikalų pirmadienio vakarą nėra nieko geriau!

O dabar prisiminkite nuo ko viskas prasidėjo - Rihannos ir Eminemo daina „Love the way you lie“:

VIDEO: Eminem - Love The Way You Lie ft. Rihanna

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Reklama
Ekspertės: moterų investavimo rezultatai – geresni, ko reikėtų pasimokyti vyrams
Reklama
28 metai su „Teleloto“ – kas lieka už kadro?
Reklama
Pasiskiepyti – į vaistinę: ateina per pietų pertrauką, kartu atsiveda ir šeimos narius
Užsisakykite 15min naujienlaiškius