Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2013 02 11

Ivertinkite: Justinas Timberlake‘as pristatė jau trečiąją naujame albume skambėsiančią dainą „Mirrors“

Pirmadienio naktį Lietuvos laiku Los Andželas skendėjo muzikos garsuose. Visus it museles šviesos link traukė 55-ieji muzikos apdovanojimai „Grammy“. Kelios dešimtys atlikėjų surengė spalvingus, įspūdingus ir netikėtus pasirodymus. Tačiau pats netikėčiausias jų – Justino Timberlake‘o pristatyta dar viena nauja daina „Mirror“. Kaip jis ir žadėjo – po ilgos pertraukos dainininkas grįžo su naujos energijos užtaisu.
Justinas Timberlake'as
Justinas Timberlake'as / „Scanpix“ nuotr.

Net 8 minutes trunkanti daina buvo dalis Justino pasirodymo, kurį sudarė ištraukos iš trijų atlikėjo dainų: su reperiu  „Jay-Z“ įrašyta daina „Suit and tie“, vasario pradžioje pasirodžiusi „Push Your Love Girl“ ir dar karšta bei garuojanti „Mirrors“. Visos šios dainos bus išleistos Justino Timberlake‘o įrašinėjamame albume „The 20/20 Experience“, kurį gerbėjai galės įsigyti jau kovo 19 dieną, rašo portalas Pitchfork.com.

Šialia įprasto tiražo bus platinamos ir papildomos, riboto tiražo albumo kopijos. Jose bus dvi papildomos dainos: „Dress on“ ir „Body Count“. O visiems dainininko ir ypač dainos  „Suit ant tie“ gerbėjams Justinas parengė dar vieną staigmeną – specialius marškinėlius. Juos galima įsigyti oficialioje dainininko svetainėje vos už 19 JAV dolerių (beveik 49 litus).

Daugiau apie „Grammy“ apdovanojimų ceremonija, pasirodymus ir statulėlės pelniusius muzikantus galite pasiskaityti portale Žmonės.lt.

O dabar – mažiau kalbų daugiau darbų. Jei praleidote progą ir nematėte „Grammy“ apdovanojimų, o juo labiau negirdėjote pačios šviežiausios J.Timberlake‘o dainos „Mirrors“ pats laikas ištaisyti šią klaidą. Pasiklausę dainos šiukštu nepamirškite jos įvertinti komentarų skiltyje.

VIDEO: Justino Timberlake‘o nauja daina „Mirrors“

 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius