-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2014 01 07

Įvertinkite: nauja vaikinų grupė „Rollikai“ perdainavo „Anties“ hitą „Alyvos“

Šiandieninėje pop muzikos padangėje itin retas vaikinų grupių gretas papildo naujas kolektyvas – „Rollikai“. Tai trys žavūs, jauni, turintys puikius vokalinius duomenis, perspektyvūs ir, galime pabrėžti, labai išvaizdūs vaikinai – Naglis Bierancas (25), Mantvydas Sabaitis (23) ir Jurijus Veklenko (23).
Grupė „Rollikai“
Grupė „Rollikai“ / Asmeninio albumo nuotr.
Temos: 1 Muzika

Mantvydas Sabaitis nėra scenos naujokas. Vaikiną buvo galima išvysti 2012 m. „Lietuvos Balso“ dalyvių gretose. Pasižymintis sodriai žemu tembru, Mantvydas džiaugiasi, kad muzikinės patirties galės semtis būdamas grupės nariu. „Mūsų grupės muzika – tinkama visiems. Klausytojų spektras turėtų būti labai platus. Nuo mažiausių iki didžiausių“,  „Rollikai“ kol kas užuominomis kalba Mantvydas.

Kitas grupės narys – Jurijus Veklenko, kuris klausytojų numylėtiniu tapo „Lietuvos talentuose“, o dabar yra vienas iš „Lietuvos balso“ favoritų. „Manau, kad mums viskas prieš akis. Turime stiprią komandą, profesionalią vadybą, patys esame “ne iš kelmo spirti“ ir visi drauge turime bendrus tikslus“. Jurijus prisipažįsta, kad anksčiau jį buvo galima pamatyti visai kitokiame amplua, nei dabar.

„Man patinka palyginti, koks Jurijus buvo seniau ir koks Jurijus yra dabar. Nuo vaikinuko su gitara ir lyriškų dainų norėjau atsir! iboti, tad tapimas grupės nariu, manau, yra vienas iš mano žingsnių pirmyn“. Paklausus, kuo ši vaikinų grupė išsiskirs nuo kitų vaikinų grupių, atlikėjai vieningai sako, kad nesenstantys rokenrolo skambesiai, speciali choreografija ir gyvas atlikimas sužavės ne tik jaunas merginas, vaikinus, bet ir nepaliks abejingų vyresnės kartos atstovų.

Naglis Bierancas – dar vienas grupės „Rollikai“ narys. Šarmingas, visada stilingas, šokėjas ir turintis vokalinius duomenis vaikinas prasitaria, kad šioje grupėje kiekvienas iš narių įneša vis skirtingą prieskonį ir siekia maksimalių rezultatų. „Kiekvienas iš mūsų – individualybė. Žinome ko norime, tariamės kaip viską atlikti kuo geriau, papildome vienas kitą idėjomis ir stengiamės tapti labai stipria vaikinų grupe“, – nedaugžodžiauja Naglis.

Į didžiąją sceną „Rollikai“ kopia su grupės „Antis“ visiems gerai žinomu hitu – „Alyvos“, suskambusiu kitaip nei originalas.

„Visi kūriniai, kuriuos mes atliksime, turės ryškią rokenrolo ritmiką ir vizualizaciją. Ši daina – vienas iš pirmųjų mūsų darbų, kai stengiamės tiek vokaline prasme, tiek aranžuote visiems gerai žinomą kūrinį pateikti naujai“, – pasakoja vaikinai. Jau vien pavadinimas „Rollikai“ sufleruoja, kad kiekvienas grupės pasirodymas bus linksmas ir pozityvus.

VIDEO: „Rollikai“ – „Alyvos“

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius