Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2011 05 08

Įvertinkite: Naujame Nicki Minaj klipe – užpakaliuko ir kitų iškilumų šou

Spalvingais kostiumais, ryškiu makiažu ir šukuosenomis išsiskirianti dainininkė Nicki Minaj pristatė naująjį savo vaizdo klipą „Super Bass“, kuriame daugiausia dėmesio seksualiems judesiams ir moteriškoms kūno formoms.
Reperė Nicki Minaj
Reperė Nicki Minaj. / AFP/„Scanpix“ nuotr.
Temos: 1 Nicki Minaj

26-erių reperė naujajam klipui pasirinko jai įprastus rožinius plaukus ir drabužius, išryškinančius jos privalumus – visiškai kūną aptraukiantį rožinį triko ar krūtinę išryškinančius drabužius.

„Super Bass“ yra penktoji daina iš platininiu tapusio Nicki Minaj albumo „Pink Friday“. Trijų su puse minutės trukmės klipe Nicki flirtuoja su patraukliu tamsiaodžiu, drauge su ja pasirodo šokėjų grupė, kurios merginos aprengtos ir atrodo taip pat, kaip dainininkė.

Netrūksta ir provokuojančių scenų. Pasirodydama rožinio skysčio baseine Nicki Minaj šveičia savąjį rožinį kokteilį į greta esantį vyrą. Dailymail.co.uk žurnalistų teigimu, atlikėja nuolat yra vadinama lėle Barbe, gyvenančia realiame pasaulyje.

„Visada norėjau žaistis su berniukais. Nenorėjau būti pastumdėlė ar paprasta pagalbininkė jų žaidimuose. Visada troškau būti lydere – superheroje“, – sakė Nicki Minaj. Ji tikino norinti įkvėpti merginas, kurios „niekada nemanė, kad gali laimėti“.

VIDEO: Nicki Minaj „Super Bass“

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius