-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti
2011 05 11

Įvertinkite: naujas hitas – Michaelo Boltono muzikinė parodija apie Karibų piratą Džeką Sparou

Artėjant ketvirtosios „Karibų piratų“ dalies „Ant keistų bangų“ premjerai kino ekranuose, JAV atlikėjas Michaelas Boltonas ir repo grupė „The Lonely Island“ sukūrė ir įrašė vaizdo klipą, parodijuojantį Johnny Deppo įkūnijamą piratą Džeką Sparou. Šis klipas vos per keletą dienų tapo tikru fenomenu.
M.Boltonas vaizdo klipe persikūnija į garsųjį kino herojų – Karibų piratą Džeką Sparou.
M.Boltonas vaizdo klipe persikūnija į garsųjį kino herojų – Karibų piratą Džeką Sparou. / Stop kadras iš Youtube.com

Naujasis kūrinys buvo pristatytas gegužės 7-ąją populiariame Amerikos šeštadienio šou „NBC‘s Saturday night live“ ir iškart užkariavo žiūrovų simpatijas. M.Boltono personažas – tai kino filmų apsėstas atlikėjas, kuris, dainuodamas apie „Karibų piratus“, „Forestą Gampą“, „Eriną Brokovič“ ir „Žmogų su randu“, nuotaikingai įsiterpia į „The Lonely Island“ trijulės atliekamą dainą.

„The Lonely Island“ vaikinai susisiekė su mano vadybininku ir papasakojo apie savo idėją. Aš tuomet atsakiau: „Ką jie galvoja?“ Man iš karto galvoje ėmė suktis visa netoleruotina kalba ir vaizdai, kuriuos jie naudoja savo kūryboje. Nors man norėjosi pabandyti dirbti su jais, tačiau kartu galvojau, jog esu kviečiamas dainuoti Vatikane“, – pirmus įspūdžius prisiminė M.Boltonas. Tačiau atlikėjas nuo pat vaikystės buvo humoro mėgėjas. Dėl savo pokštų ir juokelių ne kartą turėjo problemų mokykloje.

Įkūnijo ne tik piratą

Jau kultine tapusios dainos vaizdo klipo filmavimas užtruko dvi dienas, kiekvieną jų dirbant po beveik 18 val. „Kai pamačiau galybę sunkvežimių ir kranų, pagalvojau, kad galbūt jie čia ruošiasi visą filmą filmuoti. Tačiau buvo verta įdėti tiek darbo ir energijos, kadangi klipas užkariauja daugelį pasaulio topų“, – kūrinio sėkme džiaugiasi M.Boltonas, kuriam filmavimo metu teko ne kartą pakeisti išvaizdą. M.Boltonas vos per keletą klipo minučių persikūnija į Alo Pacino suvaidintą Tonį Montaną, J.Deppo – piratą Džeką Sparou, Tomo Hankso Forestą Gampą ir net Julios Roberts vaidintą Eriną Brokovič.

M.Boltoną gyvai galės išgirsti ir Lietuvos publika, atlikėjas kartu su saksofonistu Kenny G koncertuos birželio 30 d. Vilniaus „Siemens“ arenoje.

Siūlome įvertinti M.Boltono ir „The Lonely Island“ kūrinį „Jack Sparrow“:  

VIDEO: Michaelas Boltonas ir „The Lonely Island“ kūrinys „Jack Sparrow“

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius