Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2012 11 28

Įvertinkite: naujausiame „Čilinam“ klipe – skirtingi požiūriai į seksą, narkotikus ir naktinį gyvenimą

Muzikinis projektas „Čilinam“ savo dainose bei vaizdo klipuose kalba apie opias visuomenės problemas. Visai neseniai grupės vaikinai Stano, Marius Jampolskis ir Ramūnas Rudokas gvildenę vienišų moterų gyvenimo ypatumus dainoje „Silva nori mylėt“, šį kartą ėmėsi kur kas sudėtingesnės užduoties. Vyrai prabilo apie narkotikus, seksą ir alkoholį naktiniame jaunimo gyvenime.
Grupė „Čilinam“: Marius Jampolskis, Ramūnas Rudokas ir Stano
Grupė „Čilinam“: Marius Jampolskis, Ramūnas Rudokas ir Stano / Organizatorių nuotr.

 Naujasis „Čilinam“ vaizdo klipas „Diskoteka„ -  šiuolaikinė, prieš kelis dešimtmečius buvosios populiarumo viršunėje dainos, versija. „Šiuo klipu norėjom iš karto nušauti du zuikius“, – pasakojo romantiškasis grupės narys Marius Jampolskis. „Pirmausia norėjome parodyti Ramūno Rudoko amžiaus „jaunimo“ požiūrį į šiuolaikinio jaunimo naktinį gyvenimą. Jie galvoja, kad vakarais kelias iki naktinio klubo yra nuklotas kokainu, net ir tualete bėga degtinė, o visos klube šokančios merginos – lengvo elgesio. Antra, šiuo klipu norėta atskleisti ir šiuolaikinio jaunimo požiūrį į šou pasaulio elitą. Žmonės mano, kad visi dainininkai ir aktoriai yra nuolat „apsišnioję“, apduję ir apgirtę. Mes pavargome teisintis ir įrodinėti, kad tiesa yra kitokia, kad šou verslo žmonės kitokie. Todėl ir pasirinkome būtent tokią klipo temą – pavaizduoti šias skirtingas barikadų puses. Mūsų personažai visiški „degradai“. Pamatysit...“, – su šypsena pasakoja Marius.

Tuo tarpu R.Rudokas kalbėdamas atvirauja, kad iš tiesų kai kurių šou verslo veikėjų elgesys dar šlykštesnis nei klipo personažų, todėl „jų dėka“ visuomenė ir susidaro klaidingą nuomonę apie žinomus žmones.  Ramūnas nenori jų įvardyti konkrečiai, tiesiog drąsiai apibendrina vienu žodžiu – “duchai„...

Stano įžvelgia ir didaktinę klipo reikšmę. „Vis dėlto pabaiga yra pamokanti. Toks gyvenimo būdas niekada prie gero nepriveda. Visi taip negailestingai švaistantys savo gyvenimą, vieną dieną nusprogsta“.

Siūlome pasiklausyti ir komentaruose įvertinti grupės „Čilinam“ sukurtą Egidijaus Sipavičiaus dainos „Diskoteka“ interpretaciją. O į pačią klipo idėja grupės vyrukai siūlo žiūrėti ne rimtai, bet su šypsena:

VIDEO: DISKOTEKA cilinam stano rudokas jampolskis vaizdo klipas

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius