-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti
2014 05 27

Įvertinkite: paslaptingoji Maya žadina klausytojus su nauja daina „Keistas šiąnakt dangus“

Jau kuris laikas lietuviškos muzikos gerbėjų ausis džiugina paslaptingoji atlikėja Maya. Epitetas „paslaptingoji“ suteiktas todėl, jog atlikėjos tapatybė neatskleidžiama, o veidas kruopščiai slepiamas. Mergina renkasi kitokį kelią.
Maya
Maya / Atlikėjos asmeninio archyvo nuotr.
Temos: 1 Muzika

„Gerbėjų širdis noriu pavergti ne išvaizda, o didžiausiu ginklu – balsu“, – teigia Maya. Nors klausytojai nėra išvydę jos veido, tai ne kliūtis burti muzikos mylėtojų ratą. Atlikėjos kūriniai „Muzika fėja“ ir „Kartu“ kelias savaites karaliavo radijo stočių topų viršūnėse. O vaizdo klipo „muzika fėja“ siekia net 350 tūkst. peržiūrų. Mergina ne tik aktyviai užsiima soline karjera, bet ir yra dalyvavusi grupės DAR koncertiniame ture, kurio metu sulaukė itin šiltų atsiliepimų.

Šiandien Maya kviečia susipažinti su naujausia daina „Keistas šiąnakt dangus“ bei jos video klipo anonsu. Įdomi detalė, jog dainos klipas buvo filmuojamas neįprastoje aplinkoje – Baltijos cirke. Jo elementai atsispindi ir dainos klipe. Tai užburiantis kūrinys apie paslaptingą nakties dangų, nežinomas orbitas bei visus mus jungiančią meilę. „Keistas šiąnakt dangus“ – tai  mistikos, jausmingumo ir jaunatviško veržlumo išraiška, per kurią atlikėja beldžiasi į žmonių širdis.

„Šis kūrinys apie tai, jog kartais mus gyvenime suveda nežinomos jėgos ir mes nieko negalime pakeisti,“ – teigia atlikėja.

Maya tikisi, jog kūrinys „Keistas šiąnakt dangus“ ras kelią į klausytojų širdis.

Portalas Žmonės.lt kviečia pasiklausyti naujos Maya dainos ir ją įvertinti komentaruose.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius