Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2014 07 10

Įvertinkite: reperis Ironvytas gerbėjams pristatė ilgai brandintą vasaros hitą „Vasara“

„Matyt, būsimas vasaros hitas, kuriame netrūksta geros nuotaikos ir pozityvo“, – taip trumpai savo naująją dainą „Vasara“, įrašyta kartu su dainininke Juta Nevedomskyte, apibūdino reperis Ironvytas.
Ironvytas
Ironvytas / Manto Stankevičiaus nuotr.

Paklaustas, kodėl būtent dabar viešumą pasiekė jo ilgai brandinta daina, muzikantas paaiškino, kad daug laiko atėmė kūrybinis ir gamybinis procesas.

„Kartu su atlikėja Juta norėjome sukurti kuo geresnį produktą dar prieš praeitą vasarą. Dirbome, tobulinome dainą, tačiau vis rasdavome trūkumų, o ir pernai metų vasara prabėgo nepastebimai. Galiausiai nuslopinę savo perfekcionizmą ir nesibaigiantį norą kažką pakeisti kūrinyje, pagaliau nusprendėme atiduoti šią dainą gerbėjų teismui. Juk vasarą daug laiko praleidžiame gamtoje ir ne ką mažiau laiko su draugais automobilyje pakeliui į linksmybes, tad tikiuosi ši daina įkvėps pozityvo ir taps kelionės muzikiniu takeliu važiuojantiems prie ežerų, jūros ar į festivalius“, – neslėpė entuziazmo atlikėjas.

VIDEO: Ironvytas Pro feat Juta-vasara (neišleista versija 2012-2014)

Ironvyto gerbėjai teigiamai įvertino jau ne vieną motyvuojančią ir įkvepiančią muzikanto dainą. Raumeningo sudėjimo vaikinas dėl to sulaukia tik dar didesnio dėmesio.

„Manau, kad dainos turi nešti teigiamą emociją. Gyvenime pakankamai blogų dalykų, todėl dainos turi įkvėpti gyventi, siekti tikslų. Taip, tarp mano kūrinių yra ir agresyvoko braižo turinčių dainų, tačiau pyktis – tai taip pat yra emocija, kuri veda į priekį, jeigu pyksti dėl to, ką matai veidrodyje“, – pusiau juokais sakė garsus reperis, savo pasaulėžiūrą skleidžiantis ne tik dainose, bet ir paskaitose jaunimui.

Manto Stankevičiaus nuotr./Ironvytas
Manto Stankevičiaus nuotr./Ironvytas

Reperis dar visai neseniai pristatė didelio susidomėjimo sulaukusį vaizdo klipą „Svajonės“, kuriame nusifilmavo garsūs Lietuvos sportininkai: Jevgenijus Šuklinas, Deividas Česnauskis, Benediktas Vanagas, Monika Povilaitytė, Remigijus Morkevičius bei Justinas Kinderis.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius