Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2014 03 31

Įvertinkite: scenos pokštininkai „Neteisėtai padaryti“ pristato dainą „Wanda“

„Dar niekas nėra sukėlęs tiek skandalų vienu albumu“, – teigia grupės „Neteisėtai padaryti“ nariai. Naujausią singlą iš rengiamo albumo „Skandalas“ pristatantys mimai kalba užtikrintai – jie mes iššūkį Lietuvos muzikos scenai ir patys tą iššūkį įveiks.
„Neteisėtai padaryti“
„Neteisėtai padaryti“ / „Neteisėtai padaryti“ albumo nuotr.
Temos: 1 Muzika

Pirmuoju singlu atskleidę filmų suaugusiems aktorių kasdienybę, šįkart mimai dainuoja apie kaimynę Vandą. „Iš tiesų turime praplikusią kaimynę, kuri kartais pagrūmoja dėl įvairių dalykų. Tačiau į viską žiūrime iš šviesiosios pusės – labai ją mylime, sukūrėme jai dainą ir planuojame vieną dieną išdrįsti pakviesti kartu ant scenos“, – rimtais veidais atskleidė dainuojantys mimai.

„Neteisėtai padaryti“ albumo nuotr./„Neteisėtai padaryti“
„Neteisėtai padaryti“ albumo nuotr./„Neteisėtai padaryti“

Kur baigiasi tiesa ir prasideda kūryba, pasakyti sunku, tačiau naujasis „Neteisėtai padarytų“ pristatomas singlas – regio, šypsenų ir netikėtos istorijos mišinys – spinduliuoja optimizmu ir gera nuotaika.

Nepagydomi optimistai „Neteisėtai padaryti“ teigia, kad visas albumas bus skandalingas. „Skandalingai šausime į skandalų viršūnę juokdamiesi iš savęs ir iš kitų, susprogdinsime keletą dėmesio užtaisų ir užtikrintai įžengsime į topus!“, – ateities planus diktuoja dainuojantys mimai.

Balandžio 24 d. pristatantys debiutinį albumą, „Neteisėtai padaryti“ žada pademonstruoti visą spektrą požiūrių ir nuomonių, išdrįsti kalbėti apie tai, ką daugelis nutyli. „Ruošiamės tapti elito dalimi ir iš vidaus papasakoti visas istorijas, madingai vėluoti į vakarėlius ir neatsiginti gerbėjų burių. Tai bus skandalinga, tai bus tikra, tai užburs ir pakerės“, – svajoja scenos pokštininkai.

„Neteisėtai padaryti“ albumo nuotr./„Neteisėtai padaryti“
„Neteisėtai padaryti“ albumo nuotr./„Neteisėtai padaryti“

Grupė „Neteisėtai padaryti“ yra profesionalių pantomimos aktorių duetas, kurie išdrįso ne tik kalbėti, tačiau ir dainuoti. Kiekvienas grupės pasirodymas – tarsi mažas spektaklis, kuris kas kartą vis kitoks, tačiau visada įtraukiantis ir perpildytas gera nuotaika.

Ar pavyks naujausia avantiūra, paaiškės jau netrukus, o kol kas portalas Žmonės.lt kviečia skaitytojus išgirsti jau antrąjį „Neteisėtai padarytų“ kūrinį ir jį įvertinti komentaruose.

VIDEO: Neteisėtai Padaryti - Wanda (radio edit)

 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius