Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2014 01 19

Įvertinkite: šokėjas Tadas Rimgaila akustiškai atliko Juozo Macevičiaus eiles „Aš laukiu tavęs“

Sausio pradžioje Tadas Rimgaila portalui Žmonės.lt atskleidė savo pažadą 2014-iesiems, kurį per metus ketina įvykdyti. Šokėjas sau pažadėjo išmokti profesionaliai dainuoti. Sekmadienio popietę jis gerbėjams demonstruoja pirmuosius rezultatus.
Tadas Rimgaila
Tadas Rimgaila / Lukas Balandis / BNS nuotr.

„Prisigalvojau labai daug pažadų. Matyt, vienas iš prioritetinių – išmokti profesionaliai dainuoti. Jau žinau, kur kreiptis! Noriu su draugais suburti rokenrolo grupę“, – tąsyk Žmonės.lt sakė T.Rimgaila. 

Praėjus beveik trims savaitėms nuo duoto pažado, jis su gerbėjais dalinasi vaizdo įrašu, kuriame užfiksuota, kaip pats akomponuodamas sau gitara T.Rimgaila atlieka Juozo Macevičiaus eiles „Aš laukiu tavęs“. 

„Aš laukiu tavęs be galo ilgai, Jau žvilgnis prigeso,pražilo plaukai. Aš laukiu tavęs, o tavęs vis nėra Jau audros praėjo Jau baigės giedra. Aš laukiu tavęs, Už lango ruduo – Ir debesys tamsūs, Ir drumstas vanduo. Aš laukiu tavęs Meta medžiai lapus Tu tikriausiai ateisi, Tik manęs nebebus...“ – tokias eilutes dainuoja T.Rimgaila. 

Šokėjo talentą muzikai suskubo įvertinti draugai ir gerbėjai – negailėjo pagyrų. Išgirsti T.Rimgailos dainavimą galite čia, įvertinti – komentaruose.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius