-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2014 05 15

Įvertinkite: „Tautinis brandas“ pristato kartu su Erika Nudaite-Faina sukurtą vasarišką dainą „Mūsų vakarai“

Kaip įprasta artėjant vasarai iš „Tautinis brandas“ vaikinų gerbėjai tikisi sulaukti naujų dainų. Šį kartą palepinti gerbėjus vaikinai į pagalbą nusprendė pasikvietę senai scenoje bematytą Eriką Nudaitę-Faina ir kartu pristato naują dainą – „Mūsų vakarai“.
„Tautinis brandas“
„Tautinis brandas“ / Asmeninio archyvo nuotr.
Temos: 2 Faina Muzika

„Daina aštresnė nei įprasta grupės vaikinams, su dubstep muzikos prieskoniais. Netolimoje ateityje pasirodys ir šios dainos remiksas. Gerokai pabėgome nuo  įprasto savo muzikos stiliaus. Kadangi mūsų nevaržo jokie prodiuseriai, galime daryti tai, kas patinka mums patiems, o ne stengtis kažkam įtikti. Neatsisakome savo įprasto stiliaus, tiesiog smagu patiems, kai galime sau leisti ir paeksperimentuoti.

Asmeninio albumo nuotr./Erika Nudaitė-Faina
Asmeninio albumo nuotr./Erika Nudaitė-Faina

Visada stengiamės padaryti kažką naujo, įdomaus, bei kitokio. Nors ši daina ir aštresnio muzikos stiliaus, bet skamba lengvai ir  vasariškai.

Pavyko suderinti dar pakankamai naują muzikos stilių ir lengvą dainavimo manierą. Dainą nusprendėme įrašyti kartu su Erika, kadangi senai ją pažystame ir jos vokalas pasirodė įdomus, bei tinkamas šiai dainai.

Be to jau ne kartą kalbėjome, kad jai reikėtų gryžti prie muzikos. Pasiūlėme šią dainą , ji paklausius sutiko be papildomų diskusijų – matėsi, kad daina jai patiko nuo pirmųjų akordų,“ – pasakoja grupės lyderis Andrius.

Grupės archyvo nuotr./„Tautinis Brandas“
Grupės archyvo nuotr./„Tautinis Brandas“

„Jau ilgą laiką su Andriumi vis kalbėjom apie tai, kad reiktų įrašyti bendrą dainą ir pagaliau prisiruošėm. Labai dėl šito džiaugiuosi. Ar ši daina bus debiutas grįžimui į sceną, parodys laikas.  Žinau tik vieną, jei ir grįžčiau, būčiau ne prodiuserių sukurta intrigante, o pati savimi – tokia kokia esu su artimaisiais, bei draugais.  

Šiais metais užlipsiu į  sceną  su grupės „Tautinis brandas“ vaikinais, bet su Andriumi dar sėsime padirbėti ir ties dar viena mano asmenine daina“ – pasakojo Erika.

Portalas Žmonės.lt siūlo  pasiklausyti ir įvertinti bendrą grupės „Tautinis brandas“ ir Erikos Nudaitės dainą „Mūsų vakarai“.

VIDEO: (Naujiena!) Tautinis Brandas feat. Erika Nudaitė - Mūsų Vakarai (Summer Dub 2014)

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius