-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2013 05 22

Įvertinkite: vilniečiai „Ministry of Echology“ ir Eazystyle MC pristato pirmąjį singlą „Laikas meilei “

Vilniečių reggae/dub muzikos grupė „Ministry of echology“ pristato singlą „Laikas meilei“, įrašytą drauge su vokalistu Eazystyle MC. Ta proga ketvirtadienį, gegužės 23 dieną, klubo „Artistai“ kiemelyje muzikantai kviečia paklausyti senų ir išgirsti naujų kūrinių. Prie jų taip pat prisijungs grupė „Klaipėda ska foundation“.
„Ministry of Echology“
„Ministry of Echology“ / Asmeninio albumo nuotr.
Temos: 1 Muzika

„Ministry of echology“ – Vilniaus reggae muzikos mylėtojams jau kelerius metus pažįstamas kolektyvas, tačiau pirmąjį įrašą muzikantai pristato tik dabar. Prisimindami savo ištakas, kai vasaros festivalių lankytojus džiugindavo su Eazystyle MC priešakyje, grupė atnaujino bendradarbiavimą ir įrašė bendrą kūrinį. Singlas „Laikas meilei“ – tai daina apie meilę ir draugystę, pavasario žalumą ir ryto gaivą, ausį maloniai nuteikia šilti instrumentų tembrai, o šokti kviečia galinga ritmo sekcija. Svetainėje reggae.lt, nuo šio penktadienio jis bus platinamas nemokamai, o po kūrybinių atostogų grįžusi grupė tuo apsiriboti neketina. Ilgai laukto pirmojo albumo garso takeliai jau laukia suvedimo, o studijoje repetuojami nauji kūriniai. Keletą jų bus galima išgirsti koncerte.

„Ministry of Echology“ – tai Rokas Jasiūnas (bosinė gitara), Audrius Remeikis (būgnai), Jaronimas Šnipas (ritmo gitara), Tomas Ždanavičius (solo gitara), Martynas Gailius (saksofonas, perkusija, vokalas), Nerijus Laukaitis (trombonas), Dominyka Kriščiūnaitė (vokalas, melodika, dūdelė), Elena Neniškytė (vokalas) ir Paulius Burakas (efektai).

Prie „ministrų“ prisijungs ska/jazz/reggae muzikantų kolektyvas iš pajūrio. „Klaipėda ska foundation“ savo muzikoje teigia prisimenantys šeštojo dešimtmečio idėjas, įtakotas legendinių „Skatalites“ melodijų. Grupėje groja Kęstutis Sova (saksofonas), Dmitry Levencov (trimitas), Vidas Saudargis (trombonas), Kęstutis Kaštaunas (gitara), Aleksej Morozov (bosinė gitara), Mykolas Eiva (būgnai) ir Justas Katauskis (klavišiniai).

Koncerto „Artistų“ kiemelyje pradžia gegužės 23 dieną 19 valandą, o kol kas kviečiame paklausyti kūrinio – „Ministry of echology“ meets Eazystyle MC pristato pirmajį savo kūrinį „Laikas meilei“:

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius