-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti
2010 03 23

Jurgos ir „Biplan“ naujausi radijo singlai – labdaringame muzikos rinkinyje „Geram žmogui“

Naujausias dainininkės Jurgos radijo singlas „Drugys“ ir naujausias grupės „Biplan“ radijo singlas „Ji sako“, jau sulaukęs didelio radijo stočių dėmesio, pasirodys labdaringoje kompaktinėje plokštelėje „Geram žmogui“, kurią netrukus išleis visuomeninė organizacija „Gelbėkit vaikus“ kartu su M.P.3 muzikos agentūra.
Jurgos ir „Biplan“ naujausi radijo singlai – labdaringame muzikos rinkinyje „Geram žmogui“.
Jurgos ir „Biplan“ naujausi radijo singlai – labdaringame muzikos rinkinyje „Geram žmogui“. / Organizatorių nuotr.

Šiame albume taip pat skambės Leon Somov & Jazzu, „TWNKL“, „Anties“, Marijono Mikutavičiaus, „Happyendless“, „Lemon Joy“ ir kitų ryškiausių Lietuvos atlikėjų kūriniai. Muzikos rinkinys „Geram žmogui“ prekyboje pasirodys balandžio mėnesio pradžioje, teigiama išplatintame pranešime spaudai.

Visos iš šio albumo didmeninės prekybos gautos pajamos atiteks organizacijai „Gelbėkit vaikus“. Visi atlikėjai savo dainas šiam rinkiniui suteikė be atlygio. „Gelbėkit vaikus“ (Save the Children) yra viena iš pagrindinių tarptautinių organizacijų, teikiančių pagalbą vaikams visame pasaulyje.

Dainininkės Jurgos teigimu, prisidėti prie šių projektų yra labai svarbu. „Džiaugiuosi, kad dainos skambės geram tikslui“, – sakė Jurga, kuriai socialinės temos yra nesvetimos. Praėjusiais metais jos albumas „+37° (Goal of Science)“ buvo išleistas ekologiškai, o šį savaitgalį Jurga savo naujojo albumo programą pristatys Estijoje, kur su grupe pasirodys „Tallinn Music Week“ festivalio programoje.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius