Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2011 01 03

Jurgos vaizdo klipas nufilmuotas koncertuojant Škotijoje (video)

Metų sandūroje – staigmena dainininkės Jurgos gerbėjams – jau galima išvysti naują Jurgos vaizdo klipą dainai „The Night is Waiting“. Šis vaizdo klipas nufilmuotas Edinburge, Škotijoje, klube „Electric Circus“, kur Jurga su grupe koncertavo lapkričio pabaigoje.
Jurga Šeduikytė
Jurga Šeduikytė / Irmanto Gelūno / BNS nuotr.

Paskutinėmis lapkričio dienomis Jurga su koncertais lankėsi Londone, Birmingeme ir Edinburge. Kitą dieną po pasirodymo Edinburge muzikantams nuotykių pridarė Škotiją paralyžiavęs sniegas, dėl kurio jie vėlavo traukiniu grįžti į Londoną, nespėjo į lėktuvą ir parskristi į Lietuvą turėjo tik kitą dieną.

Jurgos ir grupės koncertą Edinburge nufilmavo audiovizualinio meno studija „Juolab“, vaizdo klipą sumontavo šios studijos steigėjas Narimantas Venckevičius. „The Night is Waiting“ yra trečiasis vaizdo klipas iš Jurgos albumo „+37° (Goal of Science)“. Praėjusiais metais buvo nufilmuoti vaizdo klipai šio albumo dainoms „Seniai toli“ ir „Running“.

Metų pabaigoje Jurgos muzikos gerbėjų laukė ir dar viena staigmena – prekyboje pasirodė nedideliu tiražu išleista kompaktinė plokštelė „Prie žalio vandens“ su rinktinėmis albumų „Aukso pieva“ ir „Instrukcija“ dainomis. Prieš tai buvo išleista tokio paties pavadinimo vinilo plokštelė, tačiau muzikos parduotuvėse pasibaigus albumų „Aukso pieva“ ir „Instrukcija“ tiražams, vinilo plokštelės albumą buvo nutarta išleisti ir kompaktine plokštele.

VIDEO: Jurga | The Night is Waiting (Official Video)

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius