Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2016 07 30

Jūros šventės siurprizas – „Eurovizijos“ nugalėtojo Manso Zelmerlowo ir Donato Montvydo duetas

Klaipėdoje penktadienio vakarą sužibo ryškiausia šių metų Jūros šventės žvaigždė – praėjusių metų „Eurovizijos“ konkurso nugalėtojas Mansas Zelmerlowas. Staigmena publikai tapo garsiojo švedo ir Donato Montvydo iš anksto neskelbtas duetas.
Mansas Zelmerlowas ir Donatas Montvydas
Donatas Montvydas ir Mansas Zelmerlowas / Luko Balandžio / 15min nuotr.

Apie tai, kad 2015-ųjų „Eurovizijos“ konkurso nugalėtojas atvyks į Klaipėdos Jūros šventę, pranešta likus keliems mėnesiams iki fiestos. Žinia iš karto apskriejo Europoje populiaraus konkurso gerbėjus.

Charizmatiškojo atlikėjo paklausyti susirinko minia švenčiančių klaipėdiečių ir miesto svečių.

Luko Balandžio / 15min nuotr./Koncerto akimirka
Luko Balandžio / 15min nuotr./Koncerto akimirka

Prieš koncertą emocijų pasikrovė stadione

Į Klaipėdą atvykęs M.Zelmerlowas šventės organizatoriams pateikė kiek netikėtą prašymą – suorganizuoti susitikimą su vietos futbolo komanda „Atlantas“.

Klaipėdos centriniame stadione Švedijos atlikėjas pademonstravo, kaip pats spardo kamuolį. Ir daro tai puikiai. Futbolą drauge žaidė ir Donatas Montvydas.

Iš stadiono Mansas skubėjo kone tiesiai į Kruizinių laivų terminalą, kur 23 val. buvo numatytas jo koncertas. Manso pasirodymui publiką apšildė Edgaras Lubys.

M.Zelmerlowas uostamiesčio publikai paruošė naujausią, jau išpopuliarėjusią programą.

Luko Balandžio / 15min nuotr./Koncerto akimirka
Luko Balandžio / 15min nuotr./Koncerto akimirka

Tačiau didžiausia vakaro staigmena tapo netikėtas Donato Montvydo pasirodymas scenoje. Prieš koncertą drauge futbolo kamuolį spardę dainininkai, vėliau kartu, iš anksto apie tai neskelbę, uždainavo Kruizinių laivų terminale.

Šiais metais Lietuvai „Eurovizijoje“ atstovavusio ir 9 vietą užėmusio Donato pavardės nebuvo Jūros šventės programoje. Netikėtas duetas scenoje atliko D.Montvydo eurovizinę dainą „I'll be waiting for this night“.

VIDEO: M.Zelmerlowas Klaipėdoje dainavo D.Montvydo dainą

Ištikimiausi M.Zelmerlow fanai buvo kviečiami įsigyti specialias apyrankes už 10 eurų ir stebėti konkursą prie pat scenos įrengtoje zonoje. Surinktos lėšos, anot organizatorių, bus skirtos paversti šventę draugiškesne neįgaliesiems.

Užsienyje išgarsėjo po „Eurovizijos“

Švedas Mansas Zelmerlowas itin išgarsėjo praėjusiais metais, kai jo daina „Heroes“ be didesnės konkurencijos tapo „Eurovizijos“ konkurso nugalėtoja. Šis hitas ilgai sukosi ir Lietuvos radijo stotyse. O M.Zelmerlowo konkursinis pasirodymas, papildytas kompiuterinės grafikos vaizdų, buvo itin kopijuojamas šiųmetinėje „Eurovizijoje“.

Trisdešimtmetis atlikėjas gimtojoje Švedijoje puikiai žinomas jau gerą dešimtmetį. Tapęs „Eurovizijos“ laureatu jis vis dažniau koncertuoja užsienyje.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius