Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2016 12 04

Kaune praūžė „Radistai Future Arena Show“: elektroninės muzikos fiesta užbūrė tūkstantinę minią

Šeštadienio vakarą Radistai surengė elektroninės muzikos fiestą „Radistai Future Arena Show“. Kauno „Žalgirio“ arenoje Jonas Nainys ir Rolandas Mackevičius kvietė kartu pašėlti jų surengtame, kaip patys teigia, rekordiniame šou.
„Radistai Future Arena Show“
„Radistai Future Arena Show“ / Asmeninė nuotr.

Koks vakarėlis be vakaro žvaigždžių: „Radistai Arena Show“ dalyvavo ne tik J.Nainys ir R.Mackevičius, bet ir visas būrys geriausių mūsų šalies muzikos atlikėjų.

Pasirodymus tūkstantinei miniai rengė dainininkas Vaidas Baumila, „Freaks On Floor“ lyderis Justinas Jarutis, atlikėja Beatrich ir daugelis kitų.

„Rekordiniame ir didžiausiame šou Radistų istorijoje pasirodyti kvietėme visą žvaigždžių rinktinę, kurių gretose yra ypač mums artimi ir svarbūs žmonės“, – pasakojo J.Nainys.

Arenoje buvo pastatytos net kelios scenos, sumontuotos įspūdingos dekoracijos, didžiuliai ekranai ir galingi lazeriai, pati moderniausia įgarsinimo ir apšvietimo technika, specialūs efektai.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius