Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2016 03 23

Keičiasi Filipo Kirkorovo šou Vilniuje ir Klaipėdoje datos: garso įranga ir dekoracijos užstrigo muitinėje

Trečiadienį, kovo 23 d., Vilniuje ir ketvirtadienį, kovo 24 d., Klaipėdoje turėję vykti dainininko Filipo Kirkorovo koncertai yra perkeliami.
Filipas Kirkorovas Vilniaus oro uoste.
Filipas Kirkorovas Vilniaus oro uoste. / Irmanto Gelūno / BNS nuotr.

„Vilkikai su visa F.Kirkorovo koncertine įranga vis dar yra užlaikyti Baltarusijos pasienio kontrolės tarnybų“, – sako koncertus organizuojančios agentūros „Bravo Events“ atstovai.

„Filipas Kirkorovas jau atvyko į Vilnių, tačiau deja, dekoracijos, garso ir šviesos įranga bei kostiumai – iš viso 4 vilkikai įrangos, reikalingos, kad žiūrovai išvystų jo naująjį šou „Я“ („Aš“), tebestovi muitinėje.“ 

Asmeninio albumo nuotr./Filipas Kirkorovas
Asmeninio albumo nuotr./Filipas Kirkorovas

Vilniuje, „Siemens“ arenoje, kovo 23 d. turėjęs vykti Filipo Kirkorovo koncertas bus perkeltas į kovo 24 d., o koncertas Klaipėdoje, turėjęs vykti kovo 24 d. „Švyturio“ arenoje, įvyks kovo 25 d. Koncerto Kaune data nesikeičia – jis, kaip ir planuota, vyks kovo 28 d. Kauno Sporto halėje.

Vos prieš savaitę, kovo 16 d., Maskvoje pristatytas naujas Filipo Kirkorovo šou „Я“ („Aš“) pribloškė publiką užmojais scenoje. Grandiozinis šou, kurį sukūrė pasaulinio garso režisierius Franco Dragone, buvęs „Cirque du Soleil“ meno vadovas, pagarsėjo ir rekordiniu biudžetu – anot F.Kirkorovo, jo pastatymas atsiėjo net 6,5 mln. eurų.

Luko Balandžio/Žmonės.lt nuotr./Filipo Kirkorovo koncerto akimirka
Luko Balandžio/Žmonės.lt nuotr./Filipo Kirkorovo koncerto akimirka

Filipo Kirkorovo teigimu, sukurti šou „Я“ prireikė dvejų metų ir 96 žmonių kūrybinės grupės. Franco Dragone'o kvietimu dekoracijas kūrė belgų architektas ir dizaineris Marcos Vinalis, šviesų dailininkas – Loranas Lortis (Kanada), už choreografiją buvo atsakingas Tony Testas (JAV), dirbęs su tokiomis žvaigždėmis kaip Michaelas Jacksonas, Janet Jackson, Kylie Minogue ir kitais. Kostiumus trupei sukūrė žymus Rusijos dizaineris Valentinas Judaškinas. Į Lietuvoje vykstančius šou kartu su dainininku atvyko ir daugiau kaip 80 žmonių – šokėjai, muzikantai bei technikų komanda.

Luko Balandžio/Žmonės.lt nuotr./Filipo Kirkorovo koncerto akimirka
Luko Balandžio/Žmonės.lt nuotr./Filipo Kirkorovo koncerto akimirka

Koncertuose žiūrovai turės galimybę išgirsti ir dar negirdėtų Filipo Kirkorovo dainų. „Juk šou naujas, tai ir dainos turi būti naujos,“ – sako dainininkas, užtikrinęs, kad publikos mėgstami jo hitai irgi nebus užmiršti. „Per 30 metų scenoje jų susikaupė gana daug,“ – didžiuodamasis sako F.Kirkorovas, kuris po šou premjeros pradės bemaž metus truksiantį koncertinį turą. 

Žiūrėkite nuotraukas iš ankstesnių jo šou Vilniuje:

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius