Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2014 04 08

„Kito kampo“ aktoriai penktąjį gimtadienį švęs su „Suicide DJs“

Vienintelis improvizacijos teatras „Kitas Kampas“ šiemet sezono pabaigą ir 5 metus kartu švęs trijų koncertų Vilniuje, Kaune ir Klaipėdoje metu. Prie jų šia ypatinga proga vakar sutiko prisijungti kiti scenos ekstremalai – grupė „Suicide DJs“.
Suicide DJ's
Suicide DJ's / Asmeninio albumo nuotr.

„Kodėl „Suicide DJs“? Tai interkaktyvi drąsi muzikinė grupė. Be to, grupės branduolys yra profesionalai – muzikuojantys ir improvizuojantys aktoriai”, – situacijos rimtumą paaiškina „Kito Kampo“ aktorius Audrius Bružas.

Bendrų temų ir būdų kvailiojimams scenoje iškart radę vienos ir kitos mokyklos bei stovyklos aktoriai žada gerą laiką ne tik sau, bet ir kiekvienam atėjusiam:

„Juoktis juoko ašaromis yra be galo sveika. Daktarai galėtų išrašinėti receptus į mūsų spektaklius ir visi būtų kur kas sveikesni“, – nejuokais juokauja A. Bružas.

„Kito Kampo“ sezono uždarymo koncertai su pernai po dviejų metų pertraukos trankiai su juodais kapišonais ant galvos grįžusiais „Suicide DJs“ vyks gegužės 8-11 dienomis.

Bilietų į „Kito Kampo“ sezono pasirodymus nelieka dar gerokai iki spektaklių. Todėl šįkart „5 metų kartu“ proga aktoriai keliasi į didesnes erdves – „Teatro areną“ Vilniuje, „Girstučio“ koncertų salę Kaune ir „Žvejų rūmus“ Klaipėdoje.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius