Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2016 03 07

Naują albumą pristatę „Colours of Bubbles“ kovo 8-ąją koncertuos moterų kalėjime

Kovo 8-osios išvakarėse rokeriai „Colours of Bubbles“ savo gerbėjams pristatė naują, dar spaustuvės dažais kvepiantį albumą „She Is The Darkness“. Ir nors prekybos centrų lentynose albumas atsidurs tik antradienį, diena anksčiau viename iš sostinės barų grupės nariai surengė spaudos konferenciją, kurioje atskleidė įdomiausias albumo sukūrimo detales.
Albumo „She Is The Darkness“ pristatymo akimirka
Albumo „She Is The Darkness“ pristatymo akimirka / Viganto Ovadnevo/Žmonės.lt nuotr.

„Tai albumas moterims ir apie moteris. Nors apskritai turbūt galima sakyti, kad pačios moterys jį ir sukūrė“, – Žmonės.lt linksmai sakė „Colours of Bubbles“ lyderis Julijus Aleksovas.

Antrasis muzikantų albumas – kiek tamsesnis ir niūresnis nei 2014 metais pasirodžiusi debiutinė plokštelė „Inspired by a True Story“. Pavadinimas „She Is The Darkness“ taip pat pasirinktas neatsitiktinai. Devynios albumo dainos pasakoja apie kiekvienoje moteryje glūdinčias tamsiąsias puses.

Viganto Ovadnevo/Žmonės.lt nuotr./Albumo „She Is The Darkness“ pristatymo akimirka
Viganto Ovadnevo/Žmonės.lt nuotr./Albumo „She Is The Darkness“ pristatymo akimirka

„Kiekviena moteris savyje turi kažkokių tamsių, neatskleistų dalykų. Būtent tai ir norėjome pabrėžti savo dainomis. Vieną iš kūrinių rašėme tuomet, kai mus paliko panos. Buvom labai supykę ant jų. Taip viskas ir susidėliojo, susikaupė daug patirčių, kurias reikėjo įprasminti“, – sakė Julijus.

„She Is The Darkness“ sudarytas iš keturių dalių. Albume atsispindi keturių skirtingų moterų tipai: moters-svajonės, mylimos moters, moters-chameleonės ir moters-kvailės.

TAIP PAT SKAITYKITE: Grupė „Colours of Bubbles“ atskleidė, kodėl albumą pavadino „She is the Darkness“

Pasak Julijaus, kiekvienos „kategorijos“ moterys skirtingai atspindi tamsą. „Moterų-svajonių tamsa yra jų nežinomybė. Tai tos moterys, apie kurias svajojame, bet niekada negalėsime turėti. Mylimos moterys mums pačios brangiausios, tačiau jų tamsa yra jų paslaptingume. Apie kvailas moteris nėra ką daug ir kalbėti – jų kvailumas jau savaime yra tamsa. Moterys-chamelonės – tos, kurios gyvenime pridarę klaidų, kurios turi tamsių pusių ir bando save reabilituoti“, – paaiškino muzikantas.

Viganto Ovadnevo/Žmonės.lt nuotr./Albumo „She Is The Darkness“ pristatymo akimirka
Viganto Ovadnevo/Žmonės.lt nuotr./Albumo „She Is The Darkness“ pristatymo akimirka
Viganto Ovadnevo/Žmonės.lt nuotr./Albumo „She Is The Darkness“ pristatymo akimirka
Viganto Ovadnevo/Žmonės.lt nuotr./Albumo „She Is The Darkness“ pristatymo akimirka

Būtent pastarajam jis priskiria ir kalinčias, gyvenime stipriai suklydusias ir bandančias atsitiesti moteris. Neva tokios moterys turi išmokti save išvesti iš tos tamsos. Tai „Colours of Bubbles“ žada padėti padaryti jau kovo 8-ąją – tuomet grupė Panevėžio pataisos namų moterų kolonijoje surengs savo pirmą koncertinio turo pasirodymą.

TAIP PAT SKAITYKITE: Naujausio „Colours of Bubbles“ albumo premjera – Panevėžio moterų pataisos namuose

„Jos pačios negali ateiti į koncertus. Pagalvojome, kad muzika neturi ribų, neturi sienų. Todėl Moters dienos proga koncertuosime kalėjime. Tai labai simboliška – pats albumas gana tamsus, kovo 8-oji – graži proga pasveikinti moteris“, – kalbėjo Julijus.

Grupės planuose – ir koncertas Rukloje kareiviams, tačiau kol kas kolektyvas visų detalių neatskleidžia.

VIDEO: Colours of Bubbles | The Edge of the World (official video)

Artimiausi „Colors of Bubbles“ pasirodymai laukia jau netrukus: kovo 18-ąją jie koncertuos Vilniuje, kovo 19 dieną – Panevėžyje, kovo 25 dieną – Šiauliuose, kovo 27 dieną – Alytuje, balandžio 29 dieną Klaipėdoje, o balandžio 30-ąją – Kaune.

Rokerių planuose – ir keli nauji vaizdo klipai. Dar savaitgalį dainai „The Edge of the World“ klipą pristačiusi grupė jau ruošiasi ir naujiems filmavimams.

Daugiau albumo pristatymo akimirkų – nuotraukų galerijoje: 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius